You were a part of me..

Publicerad 2010-08-29 17:44:45 i ,

Hellu,

Hm, jag har inte nån lust att blogga.. kanske ska ta en bloggpaus. Den här veckan får avgöra saken.

Bye bye

I don't wanna be the girl..

Publicerad 2010-08-28 09:12:12 i ,

Hellu,

Är helt slut, haha jag gick faktiskt och la mig vid 9 igår. Ganska patetiskt om ni frågar mig. Flottracet var ju igår, jag kan lugnt säga att vi förlora stort. Haha, vår flotte flöt inte ens, tur att jag inte satt ovanpå den. Efter det gick jag hem och slappade i soffan en stund. Sen skulle jag möta mami för att hämta ut paketet från hm. Två tröjor blev det, resten kommer i oktober nån gång skulle jag tro. Idag är det kräftskiva hemma hos moster. Så jag antar att det är dags att börja fixa sig snart.. Undrar vad jag ska ha på mig?

It's a long shot..

Publicerad 2010-08-26 19:24:03 i ,

Hellu,

Dagen blev precis som jag hade förutspått (?), fast värre. Ingenting gick som jag ville. Ursh jag blir bara irriterad när jag tänker på allt jag ville ha sönder idag. Flotten gick åt skogen, hela grejen blev ett fiasko. Alla var griniga för att ingen ville sitta på den där dumma flotten. Men men tillsist fick vi allt ordning på allting. No no, jag och ewelina fick snällt sitta och kolla på medan alla andra byggde för fullt. Så vi gjorde det vi var bäst på, skämma ut oss. Haha, gud jagvill inte tänka på allting jag sa eller gjorde idag. Skäms som fan. Mina händer har psykiska problem! Efter skolan gick jag hela vägen hem till pappa i regnet. Åt där och fikade lite. Nu är jag hemma hos mamma igen och ska försöka att skriva någon dum dokumentation. Ja, ni hörde rätt, jag fattar inte ens vad ordet betyder. Men tydligen ska jag skriva hur det har gått med flotten.. Det kommer låta såhär...

- Vi kom inte överrens.

- Ingen lyssnade på mig eller ewelina.

- Vi gav upp.

- Vi började om.

- Jag och ewelina kom på en dum överraskning till motståndarlagen (a)

 

Nej, nu antar jag att jag måste börja skriva på den där dumma grejen.. Så kul var min kväll..

 

Here I am, once again..

Publicerad 2010-08-25 20:38:33 i ,

Hellu,

Skoldagen gick onormalt segt idag. Vi hade någonting som kallas kulturpsykolgi. Det var faktiskt helt okej, man skämde ut sig lite så där ganska mycket. Men kul. Sen var det franska i tre timmar. Jippi! Steg fyra är galet svårt. Fattar ingenting typ, jodå lite kanske om jag anstränger mig..
Imorgon ska vi bygga på den där förbannade flotten, ursh jag ser inte fram emot det. Alla kommer bara säga: gör det julia, sitt inte bara där julia.. blablabla. Tillåt mig spy! Hm, kanske ska man sitta och kolla på eller göra allt tvärt emot som de säger. Får se vilket humör jag är på imorgon. Nu ska jag soova!


see ya don't wanna be ya!

Why does everything got to be..

Publicerad 2010-08-24 18:46:47 i ,

Hellu,

Jag vet jag vet, dålig på att uppdatera men har inte haft någon lust. Skolan är värdelös just nu, går runt och är i några dumma grupper för att få ettorna att känna sig välkomna. Lucky me, jag som är så himla trevlig. Nehej du, jag säger typ ingenting. Självklart skulle jag komma i en grupp där jag inte känner nån. Och det värsta är att jag är så sjukt himla blyg. Jag börjar nästan tro att det är en obotlig sjukdom, för direkt när jag ska säga nått låter det som att jag piper. Ja ni såg rätt, piper. Jag låter som en femåring. Så jag sitter helst tyst och är osocial än att skämma ut mig ännu mer än vad jag brukar. Imorgon är det förberedelse inför flottracet. Haha, jag tänker absolut inte sitta på den där fördömda flotten! Noway! Jag tänker försöka att måla den rosa, lite stil måste den ju ändå ha.. Hehe.. Nej nu måste jag plocka upp alla mina kläder från linnéas golv.


See ya don't wanna be ya!




forever

Publicerad 2010-08-22 11:09:51 i ,


det finns saker som man vill ta tillbaka
men inte går
det finns ord som jag vill säga till elaka
men inte får

det finns händelser som försvinner
och somliga som man kommer ihåg
det finns vissa som påminner
och andra som jag helt och hållet bortsåg

kanske finns det en mening med allt
kanske är det dags att tänka om
för mina minnen finns ju överallt
vissa finns gömda djupt inom



Love me, love me. Say that you love me..

Publicerad 2010-08-21 21:47:52 i ,

Hellu,

Hm, klockan är nästan tio och jag är redan redo för sängen. Hahah, vad är det här? Nej, jag är faktiskt helt slut om jag ska vara ärlig. Har varit på 30-års kalas större delen av dagen. Fy vi satt ute i ett partytält och så flög det in massvis med getingar. Jag är livrädd för dem så jag satt och spände mig hela tiden. Haha, jag känner hur jag blir allt stelare i nacken. Kanske man får nackspärr på det här? Hoppas inte. Så nu är första skolveckan avklarad. Okej det var bara två dagar men i alla fall. Det var väl helt okej liksom, inte direkt så att man längtar tillbaks. Men man kan ju inte få allt. Imorgon ska jag försöka att vila så mycket som möjligt, måste vara helt redo för ytterligare en vecka i skolan.. *snark* just nu skulle det inte sitta fel med en till veckas sommarlov.


Don't talk to me..

Publicerad 2010-08-20 19:30:49 i ,

Hellu,

Johanna och Ewelina gick precis hem. Vi åt en mysig pannkaksmiddag med daimtårta till efterrätt. Sen satt vi bara och snacka massa strunt. Det visade sig att det faktiskt var femkamp idag. Ursh jag höll på att dö. Speciellt när vi skulle hoppa säck. Jag kände mig väldigt modig som hoppade med en annan tjej när ingen annan ville. Inte för att det gick så bra. No no, jag gjorde så att vi förlorade. Men det är väl tanken som räknas eller hur? Sen skulle vi kasta stövel, ni vet när man böjer sig ned, man ser så otroligt dum ut, och sedan försöka att kasta den över sig själv så långt man kan. Ja ni kan väl gissa hur långt jag lyckades kasta. Haha på något sätt lyckades jag få in en full träff på min egna rumpa. Tur att man har en stötdämpare! . You go Julia. Hahah, nej men det var helt okej faktiskt. Ibland kan man nästan behöva skämma ut sig lite. I alla fall jag.


This is stupid..

Publicerad 2010-08-19 18:53:39 i ,

Hellu,

Första dan i skolan idag då. Inge märkvärdigt med det direkt, inga nya snyggingar heller. Hm, ska nog sova snart. Jag vet klockan är inte ens sju, men jag är helt slut. Haha oj det rimma nästan. Imorgon ska vi ner till kärleksudden med skolan och ha femkamp. Eller jag tror i alla fall att det var imorgon. Hoppas att jag har fel. Jag tänker minsann inte vara med, kanske ska jag gömma mig nånstans. Femkamp är inte min grej. Vi slutade tolv idag, så det var väl rätt skönt. Jag och Ewelina skippade lunchen och gick hem till mig istället. Undrar om jag får sova inatt?

I pretend that I don't hear them talk...

Publicerad 2010-08-17 09:35:25 i ,

Godmorgon,

Min syster är helt manisk när det gäller kläder, men jag är rätt så van. Men det är dock hemskt att dela rum med henne när hon väcker en stup i kvarten och frågar om hon kan ha på sig det där. Jag somnade inte förrän vid ett igår, var inte ett dugg trött. Och sen så vaknade jag vid 6 när Linnéa gick upp men lyckades somna om till åtta. Det är säkert min otursdag idag, jag spillde kaffe över hela köksgolvet det första jag gjorde. Så sitter här och väntar på vad som kommer att hända här näst. Ursh jag är så sjukt seg... Skulle lätt kunna lägga mig under täcket igen och sova bort hela dagen. No no jag ska minsann gå upp...

If I gave you a chance to make things right?

Publicerad 2010-08-16 22:03:06 i ,

Snark..

Är ganska så trött. Men inte så trött att jag kan somna. Sitter här i soffan i vardagsrummet hemma hos pappa. Dagen blev ganska lugn. Fixade och donade lite i rummet, så skönt att inte göra någonting. Imorgon ska jag förmodligen ner på stan med Johanna för att shoppa lite grann och sen har jag bestämt träff med faster på onsdag. Ska bli kul att träffa henne och prata av sig lite. Det var ett tag sen.
Juste min mobil är trasig. Fick ta mammas gamla sony ericsson som typ är hundra år gammal. Känns inte speciellt kul. På något sätt känns det som att allting går fel just nu, ingenting blir riktigt som jag vill. Kanske är det bara för att skolan börjar snart. Ursh jag vill verkligen inte. Jag vet, jag vet att jag sa att jag längtade. Men då var det flera veckor kvar. Nu är det tre dagar. Nej jag skulle lätt kunna vara ledig ett tag till.
Haha, jag fick lov av mamma att åka till London nästa höst med Johanna och Ewelina. Jag tänker minsann inte vara hemma när jag fyller 18! Bye bye sweden!

Never have I ever...

Publicerad 2010-08-16 12:26:35 i ,


att se dig i spegeln
alldeles bakom mig
gör att jag glömmer regeln
som vad gäller dig

vad ska man säga?
vad ska man tycka?
det är bara att väja
vägen som leder till lycka

du tog nästan allt
jag har ingenting kvar
men framförallt
fick jag inget svar?

våga se dig i ögonen
är för svårt för mig
jag vet inte om jag vågar än
kanske för att jag inte längre älskar dig...


When ever I see you, your memory is breaking my heart.

Publicerad 2010-08-16 09:31:51 i ,

(Dålig) morgon


Ja, ni hörde mig. Vaknade kl 7 av att en knäpp katt håller på och jamar och hur mamma skriker att jag ska släppa ut henne. Ursh, nej vi har tagit hem fel katt. Vår vanliga otur antar jag. Hm, vad ska jag göra idag då? Ingenting! Gud va skönt! Känner att jag behöver en dag av vila och litervis med kaffe. Färga ögonbrynen måste jag också, ser ut som ett cp när jag har blonda ögonbryn och brunt, nästan svart, hår. Hahah jag hittade massa roliga bilder på vår kamera igår. Men jag vågar nog inte lägga in dem. Vem vet vem som råkar se dem?
Ska ner på stan med Johanna imorgon för att inhandla till skolstarten. Shit på torsdag börjar skolan. Nej ska lägga mig ner under täcket igen och snooza ett tag till...


Mad house

Publicerad 2010-08-15 22:15:31 i ,


Hm, funderar på om jag ska gå och lägga mig? Kanske är det dags att börja få in normala tider nu när skolan börjar snart. Har fakitskt sovit i mitt rum i nästan tre nätter nu. Haha, så går det när man kollar på skräckfilmer. Jag får inte kolla på dom längre, dem flesta börjar blir trötta på att ha mig som sängkamrat. Haha, va patetisk jag är. Julia du ska fylla 17 om ca två månader och du kan inte ens sova i din egna säng? Patetisk är nästan för snällt när det gäller att beskriva mig.
Var ute på en prommis med Johanna. Jag behövde det kan jag ju lugnt säga, jag kände mig som en seg, gammal bulle när vi gick där. Nej det gjorde ont i hela kroppen, kanske ska jag försöka att sova mer än fyra timmar? Ersh jag får skylla mig själv. Imorgon ska jag sova hela dagen hade jag tänkt. Men det kan jag ju fet glömma, mormor och morfar kommer med 8 bussen hit. Great! Jag tänker banne mig gömma mig under täcket hela dagen och aldrig mer gå upp.. nästan.

Gonatt!

I like the way it hurts.

Publicerad 2010-08-15 15:24:05 i ,



Som en vårvind du kom

Som en höstvind du gick

Jag funderar lite om

Mitt hjärta du fick?

 

Som en frusen morgon

Kommer du

Kan du älska nån?

Svara mig nu,

 

Mörkret har tagit mig

Han håller mig fast

Vågar jag säga nej

Kan jag stå mitt kast?

 

Mitt hjärta är som

En ihålig kista utan botten

Jag undrar om

Det kanske är nitlotten?

 

Hur kan man veta

När man är blind

Vart ska man leta?

När man endast känner en vind.

Love the way you lie.

Publicerad 2010-08-15 14:08:23 i ,

Hellu,

Haha, jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera. Men jag orkar inte sitta vid datan, okej jo spela sims. Men min data dampar stup i ett så den har haft ledigt i en vecka. Jag har typ varit med Johanna varje dag nästan. Kul! Vi ska ut på en prommis senare ikväll. Känns som att jag måste komma ut lite grann va? Det var super varmt igår, inte speciellt skönt. Fy nej! Ursh jag längtar till hösten när man kan gå promenader i skogen och sitta i soffan med en bok med massa ljus tända. Tönt Julia tönt! Imorgon blir det av till pappa. På torsdag börjar skolan igen. Jag längtar inte lägre..

 SötaJohanna


I'll be your cure.

Publicerad 2010-08-07 19:51:38 i ,

Hellu,

Sitter i vardagsrummet med datan, där man inte får sitta. Riktigt busigt asså. Nej, anledningen till att jag sitter här är att jag har kollat på för läskiga skräckfilmer. Borde jag inte har lärt mig vid det här laget att jag alltid blir rädd när jag är hemma själv? Nej, tydligen inte för jag gör alltid samma misstag varje gång. Haha, jag spelar tuff när vi väljer den läskigaste filmen, men sen när jag väl ska kolla på den gömmer jag mig bakom en kudde. Synd Linnéa för jag tänker bo i ditt rum för resten av livet! Så det så! Lilla bebisen ligger på bordet och sover, han är riktigt söt. Nästan för söt för sitt eget bästa. Åh jag vill att mamma ska komma hem! Det knäpper konstigt i köket hela tiden och jag sitter på helspänn. Kommer säkert att då nackspärr eller nått. Det vore bara vara min vanliga otur.






Just come with your heart

Publicerad 2010-08-07 10:28:05 i ,

Hellu,

Vaknade för en stund sen för att någon dumskalle håller på och klipper gräset. Great! Ursh hungrig är jag också, men ska äta sen när jag kommer hem till mama. Idag hade jag tänkt att simsa hela dagen, jag vet töntigt. Men jag orkar inte göra något idag. Plus jag är hemma själv för alla jobbar utom jag. Min tur dag skulle jag nog tro. Snart börjar skolan, jag längtar fakitskt lite. Inte till läxor och tråkiga lektioner utan till klassen och sen att man äntligen får in lite vanliga rutiner!

Why won't this just all go away?

Publicerad 2010-08-06 16:35:18 i ,

Hellu,

Uppdatering från igår då. Johanna och Amanda kom hem tills oss vid femtiden, vi åt mat och pratade. Sen bar det av ner till hemmakväll för att skaffa sig in förådet med filmer inför kvällen. Det blev: The unborn, the ring 1 och 2 och till sist the grudge 1 och 2. Ursh jag kommer att drömma mardrömmar för resten av livet. Den första filmen var riktigt läskig. I alla fall somnade vi nån gång efter kl 4 och vaknade sedan vid elva då Amanda skulle hem. Resten av dagen har varit en riktig slappdag, har knappt gjort någonting alls. Ikväll ska jag bara sova resten av kvällen, men jag tänker definitvit inte sova i mitt rum. No no, Linnéa vet att jag tänker sova i hennes rum föralltid!

Always gone

Publicerad 2010-08-05 15:27:17 i ,

Hellu,

Vaknade kl 9 idag av att bebiskissen hade rally i sängen. Inte så kul när ens fötter är målet. Så det var bara att stiga upp och bita ihop. Väntade tålmodigt på att Linnéa skulle vakna, hatar nämligen att äta frukost själv. Sen var vi tvugna att städa, för Johanna och Amanda kommer hit idag. Vi ska äta middag och kolla på skräckisar. Jag förstår fortfarande inte varför jag utsätter mig för det, det slutar ändå med att jag sover i Linnéas säng. Lovade Johanna att jag skulle göra min carbonara så jag har väl inget val. Shit, jag har inte ens fixar mig än Fastnade framför sims ett tag. Hehe några timmar snarare. Nej, nu ska jag faktiskt duscha! Mer uppdatering får ni imorgon!



Not gonna stop you.

Publicerad 2010-08-04 11:03:22 i ,

Hellu,

Härlig morgon, verkligen. Jag har varit vaken sen kl 6. Kul. Men men vad gör man. Jag släpade mig upp ur sängen för att få i mig en kopp kaffe och sen var jag normal igen. Kl 7 stod jag och bakade colakakor. Ursh jag måste verkligen sluta. Sen gick jag och la mig igen, somnade om och vaknade kl 10. Skönt! Hade tänkt att börja fixa mig snart, eftersom att jag få fin besök. Ewelina och Johanna kommer hit sen. Så jag antar att jag måste städa mitt stökiga rum. Jag tror att jag har flera ton med kläder på golver. Man ser inte ens mattan längre :S. Hehe, lortgris som jag är. Igår var jag även dum nog att måla naglarna med en limegrön/gulfärg. Bad choice, nu mår jag illa varje gång jag kollar på dem. Så ska ta bort det idag!

Can i open my eyes?

Publicerad 2010-08-03 20:19:29 i ,


Hellu,

Sjukt dålig på att uppdatera jag vet... Men nu är jag på g. Idag var jag med Jennifer en stund på dan och igår var jag hemma hos henne och hade mys med film. Jag hade bakat muffins som jag tog med mig och hon hade bakat chokladbollar. Det var trevligt, vi hade inte träffats på länge. Idag har jag syndat igen, Linnéa ville att vi skulle baka. Och jag är inte dum och säger nej. No no. Det slutade med att jag bakade chokladkakor med kokos (rekomenderar dem!) och linnea bakade hallongrottor. Resultatet blev perfekt! Kanske har jag valt fel linje? Linnéa tycker i alla fall att jag ska öppna ett eget fik. Utnyttjare.
Imorgon ska jag träffa Ewelina, hon kommer hit och ska träffa min lilla ludna bebis för första gången. Lovley, som alla skriver. Sen ska jag baka igen. Lovade mama. Nej, nu ska jag fortsätta att skriva. Är uppe på 29 sidor! Wippi!









































Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela