Lördagen den 29 oktober

Publicerad 2011-10-29 14:34:52 i Blandat,


Hellu,

Det var ett tag sen minsann. Har inte haft nån lust att blogga. Känns som att jag är färdig med den här äckliga, dumma, lilla staden. Längtar sjukt mycket tills nästa höst! Har bytt skola nu också, så nu ska man åka buss i 50 min varje morgon, gud va kul, skit roligt! Bläää för allt! Lovet är helt fullspäckat med saker som jag ska göra, är upptagen varje dag. Skönt att vi inte börjar förrän tisdagen efter lovet dock, så jag hinner andas innan man ska till nya skolan!

Såhär ser mitt lov ut!

Söndag- heldag me pappa

Måndag - fyller 18

Tisdag - åka bort

Onsdag - ut och äta med bästaste vännen

Torsdag - träffa några tjejer från klassen för att fixa lite saker

Fredag - ut o äta mami åh moster, sen möta upp bästis igen

Lördag - middag hos mormor m familjen

Söndag - mormor igen



Torsdagen den 20 oktober

Publicerad 2011-10-20 18:41:51 i Blandat,


Hellu!

Blev hemma idag med, hostan ville inte ge med sig imorse så kröp ned under täcket igen. Min syster var måttligt glad när jag gick runt i lägenheten för att stänga allas dörrar, det man fick höra va: "Julia sluta hosta". Lycka till! Föräldrarmötet gav en inte speciellt mycket igår, det är fortfarande oklart över vad som händer med vår skola. Bra, skitbra.. Ursh måste till skolan imorgon för vi har redovisning på svenska c, eller teater rättare sagt. Jag mår redan illa.

Onsdagen den 19 oktober

Publicerad 2011-10-19 09:14:43 i Blandat,


Hello!

Ska strax börja fixa mig för att sedan pallra mig till skolan, även fast jag hostar som bara den. Har bara franska idag så det är skönt. Ett tag tyckte jag att franskan var jättesvår och tråkig, men nu när man har börjat tagit tag i det så kan man faktiskt mer än vad man trodde! Cirka ett halvår kvar tills vi ska söka vidare, läskigt. Men jag är fortfarande fast besluten med att komma in på Umeå universitet och plugga internationell kris- och konflikthantering, skulle nog passa mig. Senare ikväll är det föräldrarmöte på skolan, men även vi elever kan vara med så ska åka dit med mamma och pappa. Har faktiskt pluggat klart allting som ska pluggas, mitt tal är nästan klart som jag ska hålla vecka 47! Haha här planerar vi! Ps. idag får jag mitt sims... tönten i mig kommer fram...

Tisdagen den 18 oktober

Publicerad 2011-10-18 10:18:48 i Blandat,


Hello!

Det blev visst som jag befarade, hostan blev värre och jag bestämde mig för att vara hemma idag. Har sovit oroligt och hostat, inte roligt. Gårdagen var riktigt lyckad! Jag och tjejerna tog bussen in till sthlm för att sitta i publiken till "Extra extra", det blev mycket skratt och goodiebags med mat i? Hahah vi alla blev lite snopna när man bl.a. fick ett paket med äggnudlar? Sedan drog vi vidare till kista där Fatima skulle kolla på jacka, maten tog vi med oss och åt påvägen tillbaks till tekniska. Kom hem vid halv tio och var helt slut efter allt promenerande och hade träningsvärk i kinder och mage efter allt skrattande! Nu har jag precis skrivit klart mitt referat på franska på ett A4 och ska strax fixa en kopp te och fortsätta med franskan, som faktiskt har blivit riktigt rolig nu när man kan allt mer!

Måndagen den 17 oktober

Publicerad 2011-10-17 08:32:19 i Blandat,


Hellu!

Nu är det bara två veckor kvar tills jag fyller 18, känner mig inte så jättetaggad om jag ska vara ärlig? Som ni många nu kanske redan vet så har skolan gått i konkurs. Kul, som att man inte har tillräckligt att tänka på? Aja, vi får se vad som händer med det helt enkelt. Jag ska inte gå förrän om två timmar och jag är nästan klar, som vanligt. Har åkt på en förskylning igen så hostar som bara den. Hoppas att det ger med sig tills eftermiddagen.

Torsdagen den 13 oktober

Publicerad 2011-10-13 11:32:41 i Blandat,


Hallå!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har faktiskt bloggat några gånger men dom inläggen har inte publicerats? Irriterande! Nu sitter jag i skolan med tjejerna och kikar runt på fb som vanligt., trist. Hade egentligen sovmorgon till halv ett idag men gjorde ändå ingenting hemma så gick till skolan. Om en timme är det psykologi och sen så slutar jag. Woho!

Tisdagen den 4 oktober

Publicerad 2011-10-04 19:56:30 i Blandat,


Hej!

Ännu en skoldag har passerat och det känns som att tiden bara rinner iväg. Veckorna känns som dagar! Idag slutade jag tidigt, vilket jag gör varje tisdag. Idag hade vi jobbintervjuer på engelskan och ingen ville anställa mig, ett tecken kanske? Haha lite röd om kinderna blev jag allt när de andra skulle välja vilken av oss som de ville anställa. Shame on me. Just nu håller jag på att klurar lite på mitt tal till svenskan, men det är flera månader kvar tills jag ens ska hålla det som fattar inte att jag har börjat på det redan nu? Imorgon är jag ledig! Woho! Har två veckors uppgifter på franskan så fick ledigt denna vecka! Très bien merci! Nu ska jag äta upp det sista av chokladen som jag fick av mami och kura ner mig under filten i soffan och titta på tv med de andra!

Söndagen den 2 oktober

Publicerad 2011-10-02 16:08:53 i Blandat,


Hello!

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag och systeryster ska dra till pappa. Det här var första helgen sen skolan började som jag inte hade några läxor allt, sjukt skönt med andra ord! Igår kom Johanna över åh vi lagade middag (den blev riktigt äcklig), sen hade vi inhandlat chips+dipp och godis, så vi bunkrade upp oss i soffan och kollade på några filmer. Johanna somnade i soffan redan vid nio men försökte att hålla sig vaken. Det slutade med att vi gick och la oss vid elva och somnade på en gång. Idag har jag och syrran storstädat här hemma och ikväll inväntas mami från Skottland!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela