Runaway but can let go

Publicerad 2011-04-23 19:03:37 i ,



Jippi fick hem lite nya kläder i torsdags! Hade velat beställa mycket mycket mer, men det får vänta tills studiebidraget! Haha såg nu först att jag bara beställde rosa och vita kläder, rolig fantasi man har.


Tagna från H&M

My hotel in Manhattan...

Publicerad 2011-04-19 14:47:43 i ,


Cha!

Är sjukt seg och jättetrött! Ont i huvudet har jag också, jippi! Min mor tycker att jag är lite för sarkastik? Ersh livet blir ju verkligen mycket roligare om man inte är det. Nej. Min sista lektion börjar snart i alla fall, ska bara se på nån film så det är skönt. Haha hittade min gamla dagbok imorse som jag skrev i för ca ett år sen. Haha skriver det jag hade kommenterat om min bästa Ewelina:




(12 september 2009)

"Hellu, Ewelina har börjar i vår klass. Kul, eller ja ganska.".



(14 oktober 2009)

"Hellu, Ewelina är skitrolig! Är typ bara med henne i skolan (a)"




Man kan minsann ändra sig på en månad!

älskar dig knäppastepinsammastesvårordigastebästastepåattskämmautsigsötaste Ewelina Hedvalls!

Thank you

Publicerad 2011-04-16 21:43:20 i ,


Hellu,

Ännu en dag har passerat och jag har inte bloggat. Igår var det fest som hölls av emma. Det var kul! Jag dansade till och med, är väldigt förvånad över det. Haha tycker mest synd om dom som fick se det bara. Well vaknade upp med huvudvärk och den har fortfarande inte gett med sig. Man får skylla sig själv helt enkelt. Idag har jag varit ute och gått med syrran och sedan sovit större delen av dan. Rikigt skönt faktiskt, bara göra ingenting! Nu längtar jag till påsklovet som börjar på fredag, wiho! Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig med en kall handduk på huvdet och hoppas att värken ger med sig...

pusspuss

Isn't he perfect?

Publicerad 2011-04-14 07:12:56 i ,


hellu!

Ett litet inlägg såhär på morgonkvisten. Har sovit ganska så bra, trots att det luktade häst i min säng och linnea fick byta med mig. Som sagt somnade med en kliande hals och rinnande näsa, mysigt. Bara några timmar kvar till nationella provet, urch jag är nervös och jag brukar aldrig vara nervös! Konstig känsla? Inhandlade ialla fall godis och cappucino tills idag så jag orkar skriva i hela 5 timmar! Nej nu måste jag fixa mig!

Pusspuss

Let it be..

Publicerad 2011-04-13 18:17:22 i ,



Hellu!

Låt oss se, inte bloggat som vanligt.. Men jag ska faktiskt försöka bättra mig, faktiskt. Kvällen kommer jag spendera fastklistrad mot massa texter som ska hinnas läsas tills imorgon. Bra att man börjar i tid. Imorgon väntas nationella prov då vi ska sitta i 5 timmar och skriva. Ser verkligen fram emot det! Not! Min mages kurrande lär ju förstöra för alla som vanligt.

Idag var jag faktiskt riktigt duktig och begav mig ut på en pw, powerwalk för dom som inte vet, och gick i en timme. Mina ben var helt slut kan jag lova men med några hundra kalorier lättare var det definitivt värt det!

How can you pretend to be so cold?

Publicerad 2011-04-07 08:18:17 i ,


Hellu!

Dålig uppdatering jag vet, men ni däremot borde ha vant er vid det här laget. Det enda jag gör är att plugga, plugga och återigen plugga. Denna vecka har jag lämnat in 5 uppgifter och det känns som att jag typ har lika många kvar. Nej jag är trött och sur, jävla allergin suger upp så himla mycket energi. Äckelpollen! Idag har vi i alla fall sovmorgon, men jag var tvungen att gå upp nästan som vanligt för att plugga. Vad är det här?! Aja börjar inte förrän elva, sen lär jag väl sluta sent bara för vi har franska sista lektionen, tråkigt så sjukt himla tråkigt. Nationella prov imorgon också, great! Gud vilket intressant inlägg, hoppas verkligen att ni antecknar allting jag skriver...

 

It's gonna be love

Publicerad 2011-04-03 11:02:08 i ,


hellu,

Inget bloggande från mig inte, ovanligt inte sant! I fredags åkte jag ialla fall till sthlm åh täby med dom bästa, nämligen Ewelina och Johanna. Kikade runt lite inne i storstan och inhandlade ett nytt efterlängtat löshår. Haha jag och ewelina virrade omkring där inne och fick till slut ringa till monika så att vi skulle kunna komma till tekniska. Här är man inte van vid sthlm precis. Vi messade johanna och skulle tydligen med vaxholmsbussen, haha vi såg den och ewelina kom på den briljanta idén att vi skulle jaga den och det gjorde vi. Hahah fy vad vi skratta, värsta töntarna! Aja efter ett visst virrvarr kom vi i alla fall fram till täby där vi mötte upp mojo och strosade runt där i några timmar. Det enda jag köpte var ett par nya skor och lösögonfransar väldigt roligt, nej. Idag ska det lagas middag med systrarna sigurdsson och sedan blir det ut på en prommis med johanna.

Pussiluss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela