Måndagen den 23 april

Publicerad 2012-04-23 18:59:08 i Blandat,

Nämen jag börjar ju nästan bli bra på det här med bloggandet? Ingenting som händer i mitt händelselösa liv så har inte orkat med någon uppdatering. Såå vad gjorde jag i helgen? Jo jag bestämde mig för att plugga klart allting. Dumt gjort, så himla dumt gjort.. Nu har jag ingenting att sysselsätta mig med... i-landproblem var det här! hejdå

Tisdagen den 17 april

Publicerad 2012-04-17 14:40:33 i Blandat,

Hellu!

Har rensat garderoben igen just nu känns det ganska meningslöst att ha kläder som man aldrig använder och sen så passar dom inte bra längre, har växt ur dom helt enkelt. Har istället fyllt på med nya kläder som passar mig perfekt och jag kommer aldrig någonsin att kasta dom, det kan jag lugnt påstå redan nu! Har haft många superbra stunder i dessa plagg och mer kommer det att bli! <3

Söndagen den 15 april

Publicerad 2012-04-15 16:29:00 i Blandat,

Hejsan!
 
Sorry sorry för dålig uppdatering.. Men har spenderat gott som hela veckan med att plugga. Har skrivit klart en rapport på 10 sidor samt en del andra små grejer. Skjukt skönt att det mesta är klart nu! Inte är det långt kvar till studenten hellet, lite läskigt om jag ska vara ärlig. Allting är klart tills dess med : klänning, skor, mössa, lokal. Wiho! Är helt slut så nu ska jag bädda ner mig i soffan och läsa en stund! 
 

Fredagen den 6 april

Publicerad 2012-04-06 09:26:00 i Blandat,

Hej!
 
Trots att vi är lediga så lyckas jag ändå alltid vakna tidigt. Ska strax bege mig ut på en prommis såhär på morgonkvisten och sedan kommer jag att plugga i stort sätt hela dagen. Har 3 uppsater som ska lämnas in under maj-månad och tänkte att det är lika bra att göra dom nu så slipper man tänka på allting sen. Juste betalade kryssningen igår med, vi i klassen ska åka i maj. Haha så nu har jag 124 kr kvar på kortet  toppen! Tur att jag redan har shoppat klar för denna månad i alla fall!
 

Onsdagen den 4 mars

Publicerad 2012-04-04 20:17:43 i Blandat,

När jag öppnade fönstret
gick du och stängde det
vi är nu tillbaks i mönstret
och framtiden okonkret
du bad mig om en chans
så jag gav dig mitt hjärta
nu är jag fast i en evig dans
i en melodi av smärta
nu stänger du locket
med mig inuti lådan
då försvinner hoppet
är du ens sådan?
dansen måste ta slut
ingenting fungerar mer
snälla, jag måste ut
lämnar dig när du inte ser

Måndagen den 2 april

Publicerad 2012-04-02 19:40:53 i Blandat,

Hej!
Denna dag börjar att lida mot sitt slut, lika bra det kanske. Blev hemma idag för ville inte gå i snöovädret. Haha töntigt jag vet! Så när det väl hade slutat traskade jag över till faster S och satt där i några timmar sedan kom även systeryster dit. Kom hem kollade på två avsnitt av oth och har pluggat massa programmering - måste försöka komma i kapp! Sedan har jag väl inte gjort så mkt skulle jag tro? Ritat några bilder och tagit en prommis. Försöker komma på för- och nackdelar med Uppsala och Umeå??

Söndagen den 1 april

Publicerad 2012-04-01 12:32:17 i Blandat,

Hej!
Dålig uppdatering som vanligt här va? Låt oss se vad har hänt sen sist? Skickat in ansökan till universitetet (Umeå-Teologi blev det), spenderat större delen av studiebidraget på en dag, utgång med två av mina hjärtan, blivit sjuk igen. Rolig uppdatering, tycker lite smått synd om er som läser min tråkiga blogg. Men ska som sagt skaffa en sen när jag börjar där uppe i skogen och börja blogga mer med bilder t.o.m. Hahaha eller jag ska nog inte lova för mycket, vem vet kommer kanske inte ens in där å så sitter jag i kassan på ICA sen och därifrån tänker jag inte lägga ut massa bilder. Haha hejdå nu lät jag fantasin skena iväg igen!
/ Julia

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela