Torsdagen den 24 november

Publicerad 2011-11-24 16:49:49 i Blandat,


hellu!

Är sååå trött åh ändå är jag ledig idag + imorgon.. Min bästaste Ewelina gick för ett tag sen, vi har varit hemma hos papi och fixat klar det sista inför presentationerna på måndag. Efter ett antal koppar te och ett paket chokladkakor blev vi äntligen klara, kan bara säga en grej: ibland är vi bra dumma!!! På måndag ska vi hålla föredrag för 46 st och vi som knappt klarar av att prata inför klassen som endast är 10... Hahah vad har vi gett oss in på kan man ju fråga sig? Tur att jag har helgen till att förbereda mig för om jag känner mig själv rätt kommer jag inte sova en blund på söndag. Hihi. Nu sitter jag i alla fall nerbäddad i pappas soffa och väntar på att de andra ska komma hem, hungrig är jag minsann.
   Imorgon ska jag ägna dagen åt att smeta på lite mer brunutansol, städa min garderob (ett måste!!), fixa mina jeans och sedan besöka faster S på en kaffe.


tagen från google.se



Måndagen den 21 november

Publicerad 2011-11-21 19:42:08 i Blandat,


Hellu!

Har precis pluggat lite franska som ska vara klar tills på onsdag, jag har en lång väg kvar. Dagen har faktiskt varit helt ok med tanke på att vi är i h-vik. Låt oss säga att människorna där borta inte är de trevligaste, men vi har inte bett om att få komma dit så back off! Skulle egentligen ha tagit halv tre bussen hem men jag och bästis var klara med allt så vi sprang (hahaha så menar jag verkligen sprang) och hann med halv två bussen istället. Och med lite dötid kvar bestämde vi oss för att gå och fika på vårt nya stammisställe! Kom hem efter fyra någon gång och har pluggat sedan dess. Resultatet av det är en mycket stel nacke och öm rygg. Ska gå och lägga mig på spikmattan en stund! Imorgon är det 08.15 bussen som gäller så måste gå upp i tid.....

Söndagen den 20 november

Publicerad 2011-11-20 17:33:13 i Blandat,


Hallå!

Ingen uppdatering som vanligt. Är sjukt seg och har jättont i huvudet, skyll dig själv Julia - skyll dig själv. Gårdagen spenderades först på båten och sedan begav sig Ewelina och jag hem till moi för att fixa oss inför utgång. Vi trodde att stället som vi var på stängde 1 så vi halsade i oss våra cider jättesnabbt för att sedan få reda på att det stängde 3. Well, vi hade ytterst trevligt med massa skratt och flams och vi var hemma runt halv fyra. Vaknade halv åtta så jag har legat och tyckt synd om mig själv stort sätt hela dagen.. Hahah, men men! Imorgon inväntas sovmorgon och sedan några lektioner i h-vik men veckan är kort eftersom vi är lediga torsdag-fredag. Woho!

Måndagen den 14 november

Publicerad 2011-11-14 18:30:20 i Blandat,


Hellu!

Idag har jag varit ledig, woho så himla skönt! Mitt på dan mötte jag upp Mojo och vi gick ut på en långprommis på ca 2 timmar, känner mig ganska duktig. Imorgon ska jag åka till h-vik, ser verkligen fram emot det. Not! Förhoppningsvis är jag ledig på torsdag, hoppas hoppas hoppas! Helgen har jag spenderat bl.a. hos papi åh sen så åkte vi ut på landet igår och hälsade på farföräldrarna. Hoppas att vi får vårt nya schema imorgon, haha jag har varit lite bortskämd med mitt förra då jag hade flera sovmornar i veckan. Låt oss säga såhär: desto mindre tid jag behöver spendera i h-vik desto bättre!

Torsdagen den 10 november

Publicerad 2011-11-10 19:55:58 i Blandat,


Hellu!

Nu är äntligen min skolvecka slut och nu tar jag helg fram tills på tisdag! Är helt färdig och då har jag bara varit i den nya skolan i två dagar. Hatar verkligen att åka buss, blir så himla åksjuk och sedan ska man sitta där i femtio minuter på kringelikrokvägar mot en liten håla. Hm, fast ioförsig ska vi bara gå där fram tills jul, men julen känns ganska långt bort nu. Tur att man inte är ensam i alla fall. Det märks väl ganska klart och tydligt att jag redan är trött på bussarna, h-vik och jag längtar redan till lovet även fast vi bara har gått i skolan i mindre än en vecka..



Måndagen den 7 november

Publicerad 2011-11-07 18:54:02 i Blandat,


Hellu!

Sista dagen på lovet, eller ja alla andra började ju idag men inte vi. Inte vi som ska åka till en liten, liten minimi stad mitt ute i ingenstans. Jag ser inte fram emot lite mer än en och en halv månads pendlande till H-vik. Verkligen inte. Hoppas att våra nya scheman blir bra så att vi kan sluta lite tidigare. Hoppas, hoppas, hoppas!

Söndagen den 6 november

Publicerad 2011-11-06 17:37:38 i Blandat,


Hello!

Antar att ni inte är förvånade på min dåliga uppdatering, nej jag förstod väl det. Har haft en sjuk rolig helg! Fredagskvällen började hemma hos mig då vi öppnade en flaska bubbel och en flaska vin, sedan gick ni ner till G. (Jag klarade av att gå ner dit i ca 10 cm klackar, men hem gick jag dock strumpfota) Jag, Mojo, mami åh moster drack cosmopolitans, dom smakade hostmedicin så kan inte rekommendera dom. Sen blev det några cider, och ett par andra drinkar. Mötte sen upp bästaste Ewelina och vinglade runt på stan, även faster och hennes kompis träffade vi och vi gick till salt för att sedan gå efter 15 min. Blev inte en så jättesen kväll men jag mådde lagom illa på bussen till mormor dan efter..

Bild tagen från google




Onsdagen den 2 november

Publicerad 2011-11-02 09:48:48 i Blandat,


Hello!

Är väldigt ledsen för dålig uppdatering! Under de dagarna som gått sedan jag bloggade sista har jag:

Söndag - Varit på Romeo och Julia- musikalen med pappa (Det fick jag som 18-års present av honom) Vi åkte in till sthlm och strosade runt där tills det var dags att bege sig till Göta Lejon. Musikalen var faktiskt jättebra!



Måndag - Fyllde jag 18 så vi hade gäster här hemma under dagen och sedan kom en viss Mojo hit och överraskade mig. Hon stannade på middag och två glas rosé. Sedan så slocknade jag i soffan ganska tidigt eftersom jag blivit sjuk igen. Jag fick bl.a. pengar, presentkort och två parfymer.

                  

Tisdag - Igår åkte jag och Ewelina till kista och shoppade loss. Hittade väldigt mycket fina grejer. Lägger upp bilder sen!

Idag - Möta upp bästaste Ewelina för att sedan gå hem till mig och fixa oss inför middan ikväll!

(bilderna tagna från google)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela