home sweat home

Publicerad 2010-03-28 18:54:54 i ,

hallå!

Jag sov med Jennifer hos pappa i fredags! Det var jätte mysigt, men ursh vad omogna vi blir när vi väl kommer igång (a). Jag har inte skrattat så mycket på länge. Och sen började jag att sjunga "tänd en tumme och låt den brinna.. osv" och sjöng en annan stämma samtidigt! Fy vad vi skratta. 
    Vi svulla massa! Ursh jag vill inte ens skriva upp allt för då är det på riktigt! Aja, det blev i alla fall b&j's. Emmis och Mårtiz kom över en stund sen på kvällen när vi kollade på troja. Haha, dregelvarning säger jag bara! Muuums Brad Pitt. Kvällen var i alla fall obeskrivlig! Choklad, skratt och tårar :D

Älskar dig gumsilumsan! 

HAHAH en jätte gammal bild på oss :O

 

Monday is my hateday!

Publicerad 2010-03-22 14:23:44 i ,

Hallå,

Nu sitter man här i skolan igen. *Snyft* jag skulle gärna kunna sova igenom den här dagen också. Idag började temaveckan. Wiho! Yey min grupp blev väl ganska bra skulle jag tro. It shall be exiting to see what we can do. Idag har man utvecklingsamtal också.. Och både mamma och pappa ska komma. Help!
Helgen blev lyckad i alla fall, jag beställde en ny mobil som kommer nu i veckan. Can't wait! Sen var jag med sötnosen Johanna, vi satt barnvakt. Det var nästan som att ta självmord kan jag säga! Jag tänker i alla fall aldrig någonsin skaffa barn. Och inte ska dom vara fula i munnen heller, vad är det med småbarn nu förtiden? Inte ens jag använder såna ord som småungarna, på 6 och 8 år använde. Nej fy, dom blev säkert så sen emma prutta på en av dom. Aja, dom är bra på att förhandla i alla fall.

Kusin 8 år: Du får låna min data om jag får slå dig hårt tre gånger på rumpan med tv:dosan.
Johanna: Okej då!

Hahahah fy vad hon skrek, och min andra kusin kom in och ba: va skriker hon hela tiden för? Aaw söötnos. Juste vi kollade på systrar i jeans två också! Gud vilken snygg kille som är med säger jag bara! Dregelvarning!



boring or what!

Publicerad 2010-03-19 11:31:48 i ,

Hallå,

Har inte bloggat på länge, men jag har bara inte orkat eller haft tid. Har precis gjort sista nationella provet i matte. IG here I come säger jag bara. Nej du, det gick åt helvete! Så nu sitter jag här, en fredag. Jag går aldrig i skolan på fredagar, Men men nu var man minsann tvungen...
Idag ska jag inte göra någonting alls, hem och läsa min älskade bok som jag fick igår. Haha, gårdagen var ju inte helt normal. Jag var me Jennifer som vanligt. Vi köpte c*****d (a) bad julia bad! Sen gick vi hem till mig och kolla på ett avsnitt av sex and the city. Efter det drog vi hem till min pappa, min syrra tvinga mig att baka. Även fast att jag bad henne att göra det själv, för jag har en tendens?* att förstöra allt. Men nej, hon ville det. Så jag den snälla stora systern gjorde snällt som hon sa. Men jag skulle ha lyssnat på magkänslan. Dumt dumt. Det slutade med att sockerkakan smaka bakpulver, jag spillde ut smet i ugnen så att det lukta bränt i hela lägrnheten, kakan rann över i ugnen så nu måste jag göra rent ugnen när jag kommer hem och kakan blev inte ens klar! Hahah, so me!
Åh juste på engelskan satt jag och Ewelina åh gjorde twilight quiz på fb, direkt när engelska läraren kom in stängde vi ner. Och hon ba: Ja det är ju bara ni tjejer som jobbar här inne. Ooops sorry!

slänger in en bild på min söötnos :D


little miss sunshine

Publicerad 2010-03-12 20:00:32 i ,

Hallå,

ooops, vad den här veckan har gått fort! Var ledig idag, skönt. Men vaknade ändå vid 6-tiden. Yippi, so me! Ursh nej, sen var jag faktiskt ute och gick i ca 45 min. Jag är stolt över mig själv. Resten av dagen har jag spenderat framför tv:en, jag har pressat bevvan you know. Men kolla mest bara när Dylan var med (a)
Åh juste jag har ju faktiskt färdigtställt min "lilla" diktsamling. 32 st är det än så länge, men jag ska försöka att skriva så att det blir runt 40. Jag har bestämt att jag ska skicka in dom till något bokförlag. Try my wings for a bit! Det ska bli kul och se om man får något svar tillbaka :D
Imorgon blir det av till moster och co. Vi är bjudna på middag, det ska bli kul och mysigt. Ska kolla på finalen av melodifesitvalen där, Go Anna Go!
Det som återstår av helgen ska jag inte göra något alls av, kanske rita lite bilder till mina karaktärer i min historia uppsats, men har inte bestämt mig än ?
Lägger upp lite bilder sen min fotografering! OBS! Varning för en finne mitt i pannan!!

 

i hate mondays

Publicerad 2010-03-08 12:37:22 i ,

Hallå,

Nu sitter jag här igen. Hahah vi hade gympa idag, jag äger på att boxas säger jag bara! Stackars Johanna som fick vara med mig. Jag slår vad om att jag är handikappad på vänster sida av kroppen. Eller så är jag bara onormalt svag.. Hehe.. Aja när Johanna skulle slå mig fick hon för sig nått:

Johanna: Jag är Tiger Woods.
Jag : Eeh Jojjo han spelar väl golf?
Johanna: Ja, juste det gör han ju!

Johanna den knäppisen sa: Tänk att du slår Selena Gomez. Haha sötis! Men då råkade jag slå henne jätte hårt i stället (DEN ENDA GÅNGEN SOM JAG SLOG SÅ ATT DET KÄNDES VILL SÄGA) Stackare! 
Snart är det dags för franska. Not so funny. Och sen när jag kommer hem får jag äntligen min bok. Jippi! Can't wait!! Haha då vet man i alla fall vad jag kommer att göra ikväll :)

new day

Publicerad 2010-03-05 15:41:57 i ,

Hallå,

hoppsan har inte bloggat på ett tag! Men jag har faktiskt haft fullt upp hela veckan, faktiskt. I måndags hade vi tjejkväll hemma hos Jennifer, det var mysigt. Emma hade med sig New Moon! Asså jag, Johanna och Jennifer skrek som galningar när snyggingarna Rob och Taylor kom upp på tv:en. Uuuh, jag fick andnöd när Taylor tog av sig tröjan. En kopp i närheten nån?
I onsdags kom Johanna och Ewelina över. Mamma jobbade kväll så jag bjöd dom på middag. Haha vi kollade på It. Asså den sög, okej den var lite läskig när clownen kom fram och så. Men inte så farligt. Sen kollade vi på någon annan skräckis, The Nun. Usch den var inte rolig, i den filmen fanns våra namn med. Scary så nu vågar jag inte sova i mitt rum (a)
Igår var jag i Sthlm med min pappas flickvän, det var kul. Vi hade fått tid till någon sån där modelstudio. Vi blev sminkade och fotade. It's was fun! Igår kväll fick jag fnatt och klippte min lugg. Det blev bra, tror jag. Hoppas att jag inte ser ut som "Förlåt att jag kom försent, men jag såg inte klockan". Ersh det tror jag inte. Jag tvingade med mamma ner på stan så att jag kunde köpa hårfärg. Så jag ska färga min utväxt nu ikväll. Yeaay!
Imorn blir det av till Johanna, superkul!

Men nu ska jag plugga :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela