Say something..

Publicerad 2010-06-11 13:30:40 i ,


Hellu,

Rensade min älskade bokhylla och fann massvis med böcker som jag inte har läst.. gissa vad jag kommer göra dom här närmaste dagarna. Nej, men i alla fall. Jag och Linnéa ska äta ute med pappa idag, fira sommarlovet och så. Sen ska jag tillbringa helgen hos pappsen. På måndag börjar jobbet. Juste, jag ska bleka håret när jag kommit hem från Grekland. I'm going to be blond again!

I know that it's hard on a rainy day

Publicerad 2010-06-09 19:06:07 i ,


Imorgon är det skolavslutning. Shit vad tiden har gått fort, känns som att det var igår som vi började gymnasiet, men det känns ändå som att det var hundra år sen vi slutade nian. Det känns faktiskt inte som att jag har gått på roslags. Kanske är det bara för att det inte finns någonting att minnas därifrån? Idag var vi som sagt ute på Lunda. Det var helt okej faktiskt, vi tiggde skjuts från birgitta eftersom att vi inte orkade gå den lilla sträckan. Jag är väldigt stolt över mig själv, jag var i vattnet! Okej, u got me jag badade inte, men mina fötter och ben fick sig en simtur. Haha, brände mig gjorde jag också. Det kommer vara riktigt sexigt imorgon att se ut som en räka.. Hehe, jag får plundra linnéas garderob och kolla om jag hittar någon kofta (a)

It's so easy to get lost inside

Publicerad 2010-06-08 08:55:23 i ,


Hellu!

Vaknade för en stund sen, nu sitter jag här med en kopp kaffe och halv sover. Vi börjar inte förrän kl. 1 idag, skönt, men då slutar vi kl. 8 istället. Imorgon ska vi åka ut till lunda med klassen. Jag tänker absolut inte bada! Ursh nej, jag skulle hellre stanna hemma och sola. Men no no, vi ska ut dit och spela fotboll mm. Undrar om någon märker om fotbollen plötsligt försvinner.?..
    Det är skolavslutning på torsdag! Shit vad tiden har gått fort. Nu går jag ut första ring, snart har jag bara två år kvar. Jippi! Nästa vecka ska jag sitta barnvakt hela veckan, men det ska bli ganska kul. Ungarna är så stora att dom klarar sig själva så jag behöver bara se till att vara där om någonting händer. Och så får man betalt också, så det är ganska skönt när man inte har något sommarjobb (a)

When a sailing ship don't need her moon

Publicerad 2010-06-06 16:32:33 i ,

Today, I feel, Fairly rigid
When I see you, Feels something wrong

I wonder if, This works
Sometimes it feels like, That I can not manage more

For every day that passes, Plants hole in my heart
The only thing that is, Is this horrible pain

Right now everything feels, Quite so hopeless
What good timing, For I feel lifeless

So I lay down, And close my eyes
So nice to see nothing, I might not open them again

My life is like a secret, My heart is under the auspices
You have to be discreet, When you have privacy protection

Although it is old, Are my memories are full of pain
They are everywhere, Especially inside my heart

No one knows what happened, I do not understand
Not even someone I knew, Know that I consists of unhealed wounds

I wish someone could see me, Be able to tell my darkest secrets
I am after all an ordinary girl, Whose memories are full of trouble

But if i still believe you love me, maybe i'll survive

Publicerad 2010-06-03 19:17:19 i ,


Hellu,

Jennifer åkte hem precis. Vi hade as kul, jag mötte upp henne vid konsum och så hadlade vi lite gotti gotti. Det blev ***** och ******* samt en varsin loka. Först hade vi tänkt att lägga oss på en brygga precis vid mig, men det blåste så mycket så vi la oss på en gräsplätt vid grindskolan. Haha vi åt det vi handlat och glassade i solen. Gud, vad vi är omogna? Linnéa tyckte att jag var lika mogen som en 11-åring. Jag ska nog inte ta det som en komplimang. Vi låg och planera om våra framtida pojkvänner, hahah ursh fy vad vi skratta. Så mycket har jag inte skrattat på länge! Tack sötnos!






















is it just me, did i commit a crime?

Publicerad 2010-06-03 14:25:16 i ,


Hellu,

Sista riktiga skoldagen! Wiho, känns skönt att få allting avklarat. När jag kom till skolan imorse så visade det sig att jag faktiskt hade kunnat legat hemma under täcket hela dagen. Svenskan bestog bara av betygsamtal och göra klart allting, jag var klar och betyget blev super. Mvg! Så jag och Jennifer satte oss ute i solen, super skönt, men det var lite för varmt. Historian var även den bara en "göraklartallting" lektion så jag slutade kl 11 idag. Nu sitter jag och väntar på att Jennifer ska sluta och sedan möta upp henne. 
    Jag var duktig igår som följde med mamma till spåret och gick. Men jag lånade linnéas träningsbyxor som är lite för tajta för mig. Och jag tänkte absolut inte på att det skulle bli varmt i tajta byxor. Så nu har jag värmeutslag i jumsken(?). Ersh jag får skylla mig själv. Dumskalle säger jag bara! Nu är det bara typ tre veckor kvar innan vi åker till Grekland!

Oj då, det låter lite som mig

Publicerad 2010-06-01 19:04:53 i ,

Unga tjejer vägrar gå osminkade
Att lämna huset med ett naket ansikte är inte ett alternativ för en tredjedel av Sveriges tonårstjejer.















http://halsa.msn.se/5641 


Hahah jag hittade den här artikeln och var bara tvungen att läsa den. Texten påminner mig lite om en viss person, med långt, brunt hår, gråa ögon som är täckta med smink. Personen har på sig smink hemma även fast hon är sjuk eller bara slappar, hon har på sig smink till gymmet, till stranden, när hon bara ska ut på en promenad. Hmm, vem kan det vara? :O

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela