Lost then found

Publicerad 2010-04-29 09:51:36 i ,

Hallå,

Sitter i skolan nu, börjar inte förrän om 50 min. Jippi! Man kunde väl fått veta det så slapp man komma hit så tidigt. Men nej nej, det är bara för svårt!!! Jag är så sur idag, somnade inte förrän jätte sent, eftersom att jag sov hemma själv. Och jag hatar att sova när det är tyst, så satte igång tv:n tände alla lampor och la mig på soffan.  Imorse försov jag mig också! Duktigt Julia duktigt! Så jag fick stressa hela morgonen eftersom att jag väntade på att mamma skulle väcka mig. Men nej Julia din dumskalle, hade glömt bort att jag sov hemma själv -.-

when i look at you

Publicerad 2010-04-26 18:49:31 i ,

Hallå!

Den här dagen har varit ett rent j*vla helvete! Först vaknar man med en förskylning och sen var det springning i skogen på gympan. Självklart ska jag vara dum nog att jag glömmer att ta alla allergimediciner. Så ögonen bara rann som attan, min hals blev helt igenmosad och jag kippade efter andan! Det slutade med att jag fick gå tillbaka till friskis, men med mitt lokalsinne råkade jag gå vilse i kvisthamra. Så jag virrade runt där ett bra tag. Bra gjort Julia bra gjort.
     Dagen avslutades med tre timmar på akuten... Jippi wiho! NOT! Haha, sen tog de EKG och det kändes som att jag var med i grey's (a). Jag väntade på att Dr McDreamy skulle komma in men till min stora besvikelse kom Ms McOld in och började klistra fast lappar på mig... This is so not my day!
     Nu ska jag limma fast massa kuddar på kroppen och lägga mig på golvet, bara ifall att jag skulle slå mig eller nått -.-



Look at me

Publicerad 2010-04-21 20:03:54 i ,

Hallå!

Frsta dagen i skolan på 100 år känns det som. Den här dagen gick onödligt segt, var påväg att somna flera gånger typ. Efter skolan var jag med Jennifer, eller ska jag säga "vill du smaka på den här?". Haha, vi har kört den hela dagen i skolan, mogna vi är asså. Nej, men vi köpte ***** och ännu mer ***** sen bar det av hem till mig, vi stängde in oss i mitt rum mumsa i oss ******* och kollade på Narnia, den som Caspian är med i. Jag kunde ju nästan alla repliker eftersom att jag har sett den ett par tusen gånger, så jag satt och babbla på. Jag säger bara en sak Caspian in my <3. Ursh, jennifer tycker att Edmund och Peter är snygg bläää...
Nej nu ska jag utmana ödet och kolla på det okända, gissa vem som kommer sova med lampan tänd? :O


Min man!!



Jennifers man!! :O


How do you sleep, while the rest of us cry?

Publicerad 2010-04-20 15:12:49 i ,

Hallå,

Orkade inte gå till skolan idag heller, men jag ska fakiskt gå imorgon! Faktiskt! Idag har jag inte gjort så mycket umgåtts med pappa och varit ute på landet. Det var skönt! Kändes som att jag slapp vara i verkligheten ett tag, plus luften där ute är mycket bättre än här i stan. Haha, va töntigt det lät.
    Nu sitter jag och pappa åh kollar på Joey. Vi kollade på "have you heard about the Morgans?" för en stund sen. Den var faktiskt inte så bra, lite för höga förväntningar kanske. Ikväll ska jag träffa Johanna, hon ville träffas en stund :)

what can I say?

Publicerad 2010-04-19 12:36:59 i ,


Hallå!

Bestämde mig för att vara hemma idag, skönt! Jag som trodde att man skulle få sova ut då också. Glöm och dröm Julia. Syrran var helt galen imorse och slängde igen ytterdörren skit hårt så jag vaknade. Precis när jag höll på att somna om kröp en liten katt upp på min kudde och la sig där. Det blev så varmt om huvudet till slut att jag var tvungen att stiga upp.
   Jag lovade mamma att jag faktiskt skulle skriva på min uppsats, jag har skrivit två sidor hittils. Go me! Annars har jag bara legat och läst lite ur eclipse... Igen... Bad julia bad, gå och lägg dig säger jag bara! Nä nu ska jag sätta mig ute på balkongen och soola lite :D

Yummie!



baby love

Publicerad 2010-04-18 08:39:44 i ,

Hallå,

Vaknade för en stund sen, jag sov på soffan i natt. Inte så skönt direkt. Jag orkade inte ens tvätta bort sminket och bh:n glömde jag ta av mig. Så nu sitter jag här med ryggvärk och ansiktet är helt förstört, speciellt ögonen. Det ser ut som att nån sprutat schampo i dem.. Haha, Ewelina gick inte förrän vid två igår, jag ville inte släppa iväg henne för att jag skulle sova hemma själv, tur att hon inte har så långt hem i alla fall. Vi hade jättekul, vi kollade på filmer och mumsa i oss brownies. 
     Ursh jag tänker aldrig mer sova hemma själv säger jag bara. Jag tände varenda lampa i hela lägenheten, alla dörrar var öppna och tv:en var på hela natten. Mulle började kolla runt hela tiden och var helt spänd, så jag höll för hennes öron och ögon. Haha fy va sur hon blev på mig, försökte bita mig åh allt. Tur att hon sov med mig annars skulle jag inte kunnat sova. Och vad det regna i natt asså, hade precis somnat så började det att ösa ner. Shit vad jag hoppade till! 
    Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Ska dricka en kopp kaffe till, har inte riktigt vaknat än..




Vi kollade på den här filmen och dreglade över Heath Ledger :)
 


do you know why I cry?

Publicerad 2010-04-17 17:44:05 i ,

Hallå,

Hahah den här dagen har jag haft världens otur.. Gick ner på stan med mamma på dagen, jag glömde ta mina allergitabletter, så det slutade med att mina ögon rann och det såg ut som att jag grät. Inte undra på att alla kollade konstigt på mig. Kom hem och hade absolut ingenting att göra. Mamma stack iväg på 30-fest och lämnade mig ensam. Pappa dissade mig i sista sekund, skulle tydligen ut och äta.
     Så jag fick för mig att jag skulle kolla på film, PS. I love you blev det. Så dumt! Det slutade med att jag satt och stor böla (filmen är sorglig) i soffan med en skål popcorn. Och sen började jag tänka på vad som hände igår, vilket fick mig att gråta ännu mer.
     Som tur var, va jag smart nog att stänga av. Sen satte jag mig vid datan åh spela sims (a), jag vet, jag vet nördvarning. Och som att det kunde bli ännu värre blev datan överhettad och stängde av sig. Och jag hade inte ens sparat!! :@ och sen när jag startade om den fungerade inte internet -.- Blääää!!
      Så nu sitter jag här vid linnéas data. Jag ska va med ewelina sen :) hoppas att jag inte ramlar på vägen -.- det skulle vara pricken över i:et.

this is my day

Publicerad 2010-04-15 13:03:09 i ,

Hallå,

Jag är helt död! Ursh nej jag skulle kunna somna när som helst. Gick i sömnen inatt, fick ett sms av Ewelina runt 23 och trodde att det var klockan som ringde. På nått sätt fick jag för mig att jag hade försovit mig. Så jag sprang upp letade efter kläder i garderoben och skulle gå och duscha. Tur att mamma sa till mig säger jag bara. Ibland är man bra blond, till och med i sömnen..
    Nu ska jag packa väskan, vi ska åka till mormor sen. Det ska bli kul, skönt att komma bort lite. Och imorgon ska jag ner på kina och fira Emma och Moa. Yippi!

cloudy day today

Publicerad 2010-04-11 16:29:29 i ,

Hallå!

Hoppsan har inte bloggat igen.. Från fredag till lördag hade vi tjejkväll hemma hos mig. Tyvärr blev det bara jag, Jennifer och Johanna. Men det gjorde ingenting! Vi hade super kul i alla fall. Vi gick ut och åt sen kollade vi på massa filmer. ååh, vi kollade på en film med Jackson! Yummi! om inte han vart med skulle filmen varit tråkig.. Hihi.. Jennifer den dummern attackera mig med en kudde mitt i natten, tydligen snarkar jag? 
     Igår sov jag typ hela dagen, kom hem till mamma och la mig i sängen och läste massa böcker. Shit jag läste massa olika delar i hur många böcker som helst. 
   Idag pallrade jag mig upp till träningen med Johanna, det var segt men skönt att få det gjort. Så jag kunde äta lite av sockerkakan när jag kom hem utan att få dåligt samvete. Annars har jag bara legat och slappat med mulle på magen och en bok i handen. Nu ska jag bara äta, sen ska jag träffa Ewelina en stund. Imorgon börjar skolan igen.. Skönt men ändå inte.. Well well vad gör man? Inte långt kvar till sommarlovet eller till Grekland!

Hihi (a)




When the sun is shining

Publicerad 2010-04-08 15:14:51 i ,

Hallå,

Ursh, vilken seg dag! Det enda jag har gjort idag är att kolla på tv. Eller nästan, jag träffade Ewelina en stund. Har saknat henne, vi har ju inte träffats på en vecka. Vi var ute och snacka lite, sen kom Johan och hämtade henne.
Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska höra av sig, så att vi kan hämta ut paketet från H&M (a)
Imorgon blir det tjejkväll hemma hos mig igen med Johanna, Jennifer, Emma och Ewelina. Yippi! Can't wait! :D

Bild på mig åh Jennifer :)

 

sleeping with the enemy

Publicerad 2010-04-07 13:41:56 i ,

Hallå!

Kom hem för en stund sen, har precis druckit latte. Bad Julia bad!
     Igår hade jag, Emmis och Jennifer tjejkväll hemma hos mig. Det var jätte kul, vi lagade mat tillsammans, eller ja, emma lagade maten eftersom att jag åh jennifer hade löshår på oss. Sen kollade vi på film, avatar blev det. Haha, stackars Jennifer satt och lyssnade på musik istället. Efter en stund gick vi ut och fotade lite. Haha, jag var faktiskt med på ganska många bilder, är rätt stolt över mig själv (a). Men det blev dock en hel del drugface bilder också. Hahah, Jennifer fick en näsa i ögat!!
     På kvällen träffade vi några killar från förra klassen, dom hade inte förändrats speciellt mycket direkt. Det har inte vi heller tror jag eller? Jag har i alla fall blivit mer mogen om jag får säga det själv.. *host*. Det känns inte ens som att vi har gått i samma klass? Kanske bara för att jag inte prata med dom på tre år typ (a)
     Vi var inte vakna länge direkt, jag slockna vid typ halv tolv. Emmis fick ligga i mitten. Hon klaga på att hon hade ont i ryggen i morse, undra varför? Kanske var det för att Jennifer tog upp större delen av sängen och jag åh emma fick dela på en sida....







Lost without you... Not!

Publicerad 2010-04-05 14:46:57 i ,

Ibland känns det som
att tiden står stilla
och jag undrar om
det är du som gör mig illa?

jag måste låta dig gå
även fast jag inte vill
det är så svårt att förstå
att all min kärlek gick till spill

nu står jag här
ensam och övergiven
du står ensam där
stolt och frigiven

vad finns det att förklara
du bara lämnade mig
det fanns inget att bevara
endast att jag älskade dig...




 

I'm trying to sleep with a broken heart, when it's a year ago today

Publicerad 2010-04-05 10:16:37 i ,


Hellu,

Vaknade för en stund sen.. Känner redan på mig att den här dagen kommer att bli lite seg och deppig. Men det gör inget. Ska passa på att färga ögonfransarna och ögonbrynen samt göra lite manikyr. Känner inte för att göra ett dugg idag. Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig under täcket och stanna där förevigt. Men det går ju inte, eller? I just want to hide, until all these emotions and memories disappear. And then start all over again, tomorrow..



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela