Tisdagen den 9 januari

Publicerad 2012-01-10 19:13:19 i Blandat,


Hellu!

Första skoldagen är nu avklarad och ser inte direkt framemot ett halvår till av detta. Men, men vad gör man? Har precis varit ute på min dagliga pw, sommaren 2012? Haha samma visa varje år. Åh jag vill bara att mina ögonfransar ska växa ut så jag slipper dom hemska lösögonfransarna som skaver in i ögonen...

Måndagen den 9 januari

Publicerad 2012-01-09 11:27:47 i Blandat,


Hellu!

En ny vecka och nya tag eller vad man nu brukar säga. Jag är mer motiverad än någonsin och längtar tills studenten och till hösten framförallt. Nu ska jag lägga all min energi på plugget (haha som vanligt alltså). Gjorde en ögonfransförlängning för ett tag sedan, det var skitsnyggt och jag fick äntligen känna på hur det är att ha superlånga fransar. Men när jag väl bestämde mig för att försöka ta bort dom, många hade ramlat av så jag såg helt knäpp ut, slutade det med att jag tappade hälften av mina egna korta små fransar. Hahaha nu ser jag fan inte riktigt klok ut. Lösögonfransar here I come! Har även färgat håret mörkt igen, trivs faktiskt mycket bättre i det så det är väl ett plus i kanten.

Onsdagen den 4 januari

Publicerad 2012-01-04 19:13:19 i Blandat,


hej!

Börjar nästan komma igång med bloggandet igen! Idag har jag spenderat större av dagen hos faster S, det blev kaffe och massa snack. Färgade håret igår med, mörkare. Trivs faktiskt mycket bättre i det och förhoppningsvis kan man bli tagen lite mer seriöst. Sen har jag som vanligt kört på min vanliga dos av brunutansol, haha måste nästan sluta med det snart. Nu ska jag ta tag i franskan ordentligt, ursh nej jag har slarvat alldeles för mycket med den under lovet. Min lärare lär ju inte bli speciellt glad när vi ses igen eftersom jag är den enda som läser franska steg 5. Hoppsan med andra ord! Snart ska jag även anmäla mig till högskoleprovet och sen ska jag söka vidare. Klumpen i magen bara växter och växer. Men jag är i alla fall relativt säker på att jag vill uppåt, antingen till Umeå eller till Luleå. Hahah jag kommer prata jättelångsamt sen när jag kommer hem igen. Eller man vet ju aldrig, jag kanske blir värsta renuppfödaren där uppe och lever i tält åh allt. Nej men skämt åsido.

 

Umeå är mot den röda linjen

Luleå mot den blå

(tagen från Google)

Tisdagen den 2 januari

Publicerad 2012-01-02 13:31:24 i Blandat,


Nämen hej!

Dålig uppdatering eller vadå? Det har till och med redan hunnit bli ett nytt år. Skolan börjar om en vecka och jag längtar som vanligt. Hoppas att detta år för med sig massa bra saker!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela