♥ Dag 9 – Min framtid.

Publicerad 2010-12-31 10:20:16 i ,


Hej, jag vet jag har inte bloggat på ett tag men är frisk nu! Nu ska jag alltså skriva om min framtid. Hm, okej. Till en början vill jag gå ut gymnasiet och sedan söka vidare till universitetet. Jag tänker inte läsa i sthlm, utan antingen utomlands eller någon annanstans i Sverige.

Jag skulle vilja jobba med litteratur, i alla fall där man får skriva och läsa mycket. Min dröm är väl typ att bli professor i svensk litteratur, töntigt jag vet.

Efter jag har pluggat klart vill jag flytta utomlands helst, kanske Frankrike eller till Australien. Jag vet dock inte om jag vill ha barn, jag adopterar nog hellre. Gifta mig? Hm nej tror inte det! Men som sagt, jag lär nog ändra mig ett x antal gånger innan jag hinner bli "vuxen", om jag nu blir vuxen. Alla har en förmåga att säga att jag är lite omogen, hahahha.

I walk with my head high..

Publicerad 2010-12-28 13:07:59 i ,


Cha cha,

Jag har gått och blivit förskyld igen, så jag bloggar sen när jag orkar. Nu ska jag lägga mig i soffan och hoppas att jag inte hostar ihjäl mig :(..

Now I got it bad...

Publicerad 2010-12-25 12:17:23 i ,


Okej, jag tänke summera lite kort hur min julafton var igår! Den började hemma hos mami där vi åt frukost och fixade oss innan jag och syster drog vidare hem till pappa där det blev ytterligare en frukost. Efter så öppnade jag mina julklappar, syrran hade bara önskat sig pengar den tråkmånsen. Julaftonen skulle firas ute på landet hos min farmor och farfar så vi åkte dit runt 11 och var där vid 12 tiden. Där uppe väntades klassisk julgrötslunch med tillbehör och sedan väntade vi på att kalle skulle börja. Vi var 21 stycken där uppe så det var fullt hus med andra ord. Men det var ändå trevligt att träffa alla kusiner och umgås lite med dom. Efter kalle blev det julmiddag och sedan var det julklappsöppning. Ja så såg min jul ut, tänkte skriva vad jag fick också (a)

- Pengar
- Presentkort
- Bodylotion + duschcreame från Victoria secret
- 2 marcarer
- The sims 3 kvällsnöjen (a)
- Doftljus
- Bodyspray
- Halsduk och vantar
- Choklad
- bodybutter
- Örhängen



♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Publicerad 2010-12-24 21:25:07 i ,


Okej nu ska jag alltså berätta om ett ögonblick.. Det första som jag kommer på är när mina föräldrar sa att dom skulle skiljas. Det var den 4 april 2009 jag tror att klockan var runt 7-8 på kvällen. De hade varit ute och gått på eftermiddagen, vilket dom aldrig brukade göra, och jag hade haft en konstig känsla i magen hela dagen. I alla fall de ville prata med oss så vi satte oss i vardagsrummet, jag kan fortfarande känna den obehagliga känslan i magen ibland.

Jag såg hur mamma kollade på oss med nästan sorg i blicken, som att någon hade dött. Pappa var helt bedrövad och jag väntade mig det värsta. Han tog ett djupt andetag och sa: "Tjejer, jag och mamma har pratat idag. Och vi har bestämt oss för att separera". I just det ögonblicket kände jag hur någonting brast inom mig, jag var inte hel längre. Jag minns att jag bara satt där helt bedövad.

Det tog flera dagar innan jag insåg att detta faktiskt hände mig. Hm, ibland när man känner sig lite ensam brukar jag tänka på hur det var när vi alla bodde tillsammans. Jag minns det knappt och jag blir arg på mig själv för det. Det är ett ögonblick som jag aldrig kommer glömma, varken hur det kändes eller hur jag mindes det.

♥ Dag 7 – Min dag.

Publicerad 2010-12-23 17:48:53 i ,


Såå ska jag berätta om min dag eller? Den började med att man vaknade av att mami ropade att det var frukostdags. Jag, Johanna, Linnea och Amanda släpade oss upp ur sängen och mumsade i oss fattiga riddare och efter det morotstårta.

Sedan var det julklappsöppning, jag och min syster firar jul hos mamma idag och hos pappa imorgon på "riktigt". Efter det begav sig syskonen sigurdsson hemåt och jag och Linnea drog oss ner på stan för att inhandla de sista julklapparna.

Efter det kom min moster på besök med julklappar och godis, åt ytterligare en bit morotstårta och åt för mycket choklad. Sen kollade vi på ett efterlängtat avsnitt med oth säsong 7.

Lite senare kom pappa och hämtade oss och vi åkte hem till han, gav han och hans flickvän sin julklapp, drack min 4:e koppkaffe idag och sen gick vi hem. Nu sitter jag här och väntar på att pizzan ska bli klar. Jag mår illa! Haha senare ska vi kolla på mer oth och äta mer morotstårta! En bättre dag får man leta efter!

Längtar tills imorgon så att jag får öppna mer presenter!! (a)

♥ Dag 6 – Min bästa vän.

Publicerad 2010-12-22 09:48:29 i ,


Okej nu ska jag alltså berätta om min bästa vän. Hon heter i alla fall Ewelina Hedvalls och är den bästaste personen i hela världen! Vi träffades för första gången när jag gick i ettan och hon gick i tvåan. Vi skulle gå ner till badhuset och då skulle man gå en 1:a och en 2:a tillsammans. Jag var den sista och Ewelina tvingades att gå med mig. Jag kommer faktiskt ihåg hennes min när hon fick hålla mig i handen ner dit. Men påvägen hem var vi bästisar. Tänk så konstigt det kan bli.

Tyvärr flyttade jag i 4:an och vi tappade kontakten i och med det. När man såg henne på stan så tyckte jag faktiskt att hon såg ut som en liten fjortis, haha skäms nästan (a) Men sen så möttes vi igen förra året när hon började i min klass på gymnasiet. Nej tänkte jag först! Men, men vi blev bästa vänner igen. Om inte hon hade börjat i min klass vet jag inte vad jag skulle ha gjort?

Ganska roligt hur man kan mötas igen och kan ta upp vänskapen fort. Vi säger att vi är stjärnsystrar, barnsligt jag vet men ingen fattar vad vi menar med det och tänker inte berätta heller (a) Nej men hon är den finaste som finns och fruktansvärt bra! Hon har funnits där för mig när det har varit tufft och jag där för henne. Vi kan prata om allt och har alltid roligt ihop! Haha vi behöver bara titta på varandra och fatta vad den andra tänker och vi lyckas alltid skämma ut oss på alla möjliga sätt. Du är bäst älskar dig!

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Publicerad 2010-12-20 12:34:04 i ,


Okej vad är kärlek för mig? Jag kan vara ganska stel och tråkig när det gäller kärlek, det mesta känns liksom påhittat. Men okej jag kan väl försöka. För mig är kärlek typ som magi mellan två personer som älskar varandra villkorslöst. Jag tror faktiskt på kärlek i första ögonkastet, fast jag har dock inte upplevt något sådant eftersom jag sällan ser folk i ögonen när jag går förbi, så min drömmis kanske har passerat mig? Nej men kärlek behöver ju inte vara mellan just en kille och en tjej. Utan även i en familj, min familj. Jag älskar alla i min lilla familj, även fast jag är skit dålig på att visa det. Känslor är inte min grej helt enkelt och det där hela med att kunna lita på någon det fungerar inte för mig. Ursh jag mår illa av den där "puppylove" som det kallas, blää! Tillåt mig spy. Men men, vem vet hur jag tänker senare? Jag kanske borde börja se folk i ögonen så att min drömmis inte slinker förbi ??

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Publicerad 2010-12-19 14:56:27 i ,


Hahah och nu ska jag tydligen skriva upp det jag åt idag. För det första så är dagen inte slut än och för det andra tänker jag inte skriva allt! Ursh jag har nog ätit alldeles för mycket nu i helgen. Man kan kortfattat säga att jag har ätit: frukost, sockerkaka och choklad.. bad julia bad du får banta resten av veckan..

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Publicerad 2010-12-18 10:26:00 i ,


Förlåt för dålig uppdatering men jag har pluggat gärnet! Okej, enligt den här listan ska jag berätta om mina föräldrar. Men jag tänker inte skriva ut deras namn, bara första bokstaven.
  Okej jag börjar med min mamma, hon heter A och är en av mina bästa vänner. Ovanligt jag vet men hon är väldigt speciell, på ett bra sätt. Min mamma är 39 år gammal och är den bästa som finns. Hon är finsk, men talar dock flytande svenska och finska. Jag, min syster och min mamma har ett speciellt band ihop och kan prata om allt. Mina föräldrar skillde sig för cirka ett år sedan så det gjorde att vi blev närmre varandra än förut. För det mesta bor jag hos mamma men ibland bor jag även hos min pappa. Han heter J och är 40 år gammal. Haha av honom har jag ärvt mitt hetsiga humör och korta stubin! Han är den bästaste av bästa och otroligt rolig. Han bor också i norrtälje. Jag står väldigt nära med pappa också, det kanske låter lite konstigt men jag kan prata om allt med honom med.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Publicerad 2010-12-15 17:45:40 i ,


Hm, min första kärlek? Jag tänker inte skriva ut något namn tyvärr, jag skäms nog ändå. Men det var i alla fall mellan 8:an och 9:an som den lilla kärlekshisorian tog plats. Egentligen vet jag inte om jag var "kär,kär" det var nog lite mera ljummet kär. Jag var i alla fall otroligt naiv som trodde att han gillade mig med. Det slutade med att jag ställde ett ultimatum och han klarade inte av det. Så då sa jag stopp. Eller ja, försökte i alla fall. Vi hördes av lite och så men sen så slutade vi. Jag har han på msn, men jag tror att han har bytt. Shit jag kan fortfarande komma ihåg den där pirrande känslan. Om jag ska vara ärlig tror jag inte att jag kan bli kär? Jag låste in mitt hjärta bakom lås och bom och kastade bort nyckeln för ett tag sen och har inga planer på att leta upp nyckeln.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv

Publicerad 2010-12-14 13:27:27 i ,


Jag heter Julia Wiklund och är precis fyllda 17 år. Jag bor hemma hos min mamma i Norrtälje. Men även hos min pappa varannan vecka. Jag har en lillasyster som heter Linnéa, hon är snart 15. Jag har två katter som är mina ögonstenar: Maisan och Nelson. Just nu går jag andra året på RHS där jag läser sam-sam med extra hälsa typ. Jag är plågsamt blyg och hatar att prata med människor som jag inte känner.

Böcker. Jag älskar böcker! Haha min bokhylla är helt överfull upp till tusen. Hm, på fritiden brukar jag såklart läsa, men även umgås med mina närmaste vänner. Om jag orkar brukar jag faktiskt även pallra mig upp till gymmet. Men det som tar upp mest av min tid är min familj som jag älskar mest här i världen. Om jag ska beskriva mig själv med tre ord skulle det vara: blyg, hopplös-romantiker och smart!

You take that...

Publicerad 2010-12-14 13:16:32 i ,

Tänkte göra den här listan!


♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min bästa vän.
♥ Dag 7 – Min dag.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min framtid.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Inför nästa år ska jag..
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – En bra dag.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bra.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Detta älskar jag. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – En speciell person.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

You're fading away, away, away...

Publicerad 2010-12-12 20:49:49 i ,



Cha cha,

Ursh sitter och väntar på att badrummet ska bli ledigt, så att man kan få duscha nån gång.. Imorgon ska jag nämligen till skolan om allt går som planerat. Hm, känns som att jag har haft lov i en vecka. Men det känns dock skönt att vara tillbaks i skolan i alla fall. Har nästan saknat att göra någonting på dagarna, men bara nästan! Åh vad jag längtar till juldagen så att man kan gå och se denna snygging på bio! Shit va snygg han e!!!




pussiluss

Love is great, love is fine...

Publicerad 2010-12-10 10:41:35 i ,


Cha cha,

Har hostat hela natten, var nästan rädd att lungorna skulle följa med ett tag. Shit va ont jag har! Ingen skola idag heller.. Har inte varit ute sen i måndags. Känns som att jag är helt isolerad i den här lägenheten. Idag är det första gången som jag faktiskt får känna friskluft på länge! Som tur var ligger jag inte efter i skolan så jättemycket, tack och lov för internet annars skulle jag säkert fått gått om en månad (a) Nej nu ska jag ta en dusch och sen sminka mig! Hahah hoppas att jag kommer ihåg hur man sminkar sig bara :o

pussiluss

So how come when I reach out my fingers...

Publicerad 2010-12-09 09:54:42 i ,


Är fortfarande sjuk.. Jag fattar inte?! Vaknade upp med feber och världens hosta. Ursh blir sängen igen antar jag. Blir hemma imorgon också.. Har inte vart i skolan på hela veckan, snacka om att jag kommer ligga efter :( Ursh! Under dagarna som jag har varit hemma har jag läst 7 böcker! Hahah så man kan väl inte säga att jag lider direkt (a) Men tråkigt är det!

pussiluss

The future seem so bright..

Publicerad 2010-12-08 11:17:01 i ,


Cha cha,

Är hemma idag också, halsen börjar bli lite bättre men har dock världens rethosta. Får se om det blir skolan imorgon, hade feber idag igen så vi får se hur det blir med det. Jag kan lugnt säga att jag har tråkigt, att gå hemma hela tiden blir man snabbt trött på. Ersh får väl kolla lite på oth!

pussiluss

On a first page of a story...

Publicerad 2010-12-07 12:55:40 i ,


Hej,

Jag har gått och blivit sjukt förskyld.. Inte roligt, kan knappt prata. Igår åkte jag till täby med Ewelina och Johanna. Det var trevligt, vi yrade runt där på jakt efter julklappar. Hm, jag fick med mig en hem medan Johanna shoppade loss. Nej men annars var det skönt att komma bort lite från Norrtälje..

pussiluss

will you tell me once again...

Publicerad 2010-12-02 08:50:19 i ,


hej hej,

Har inte bloggat på länge, ska försöka att göra det nu hade jag tänkt. Ingen skola för mig idag inte, har ont i halsen och känner mig krasslig, så jag ska bara ligga under täcket och kolla på oth. Senare ska jag hem till pappa och hälsa på, det var länge sen jag var där. Ursh jag hatar verkligen vintern, kallt och så tråkigt. Snön är nog värst skulle jag tro. Blää! Haha töntig som jag är mailade jag pappa min önskelista till jul (a) sims står nog högst upp på listan! På måndag är vi lediga så jag och Ewelina tänkte passa på åh åka in till täby för att köpa lite julklappar och jag måste kolla på någon klänning till julafton. Hm, jag tycker inte att julen är så märkvärdig egentligen? Det var mycket roligare förr när man var mindre och trodde på tomten.. Nu sitter man bara och sover sig igenom kalle anka för att få öppna presentera, och ingen julmat blir det heller eftersom man är vegetarian. Just nu vill jag bara ha sommar!

pussiluss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela