Falling asleep at dawn

Publicerad 2010-02-27 15:54:28 i ,

Hallå!

Nu är jag hemma hos pappa igen efter en underbar kväll med tjejerna :D Jag var kattvakt hos min faster, fegisen jag själv vågade ju inte sova där själv så jag bjöd över Ewelina och Johanna. Det var mysigt, jag lagade middag , tacos blev det. Vi hade köpt överdrivet mycket godis! Hela skålen var överfull! Gott var det, eftersom att ingen av oss är speciellt smarta hyrde i fem st skräckisar. Haha, men vi kollade bara på en, det räckte mycket väl. Ursh vi var vakna för sent tycker jag. Vi började att bli lite små trötta vid två tiden så vi bestämde oss att vi skulle fixa varandras hår, jag lockade och tuperade deras. Nobody touches my hair! Haha, vi var vakna till 5 halv 6, nytt rekord Julia! Vi hade i alla fall jättekul!
Tack för en trevlig kväll tjejor <33



can't wait!

Publicerad 2010-02-23 11:24:03 i ,

hallå,

Ursh, jag gick till skolan bara för att vara där i tjugo min, och för att sedan gå hem. Meningslöst, men nu har jag i alla fall bytt linje till sam sam! Har blivit sjuk igen också, Jippi! When will this badluck disappear?!
Haha ååh mamma bokade en resa till Grekland igår! Wiho! Vi åker två veckor efter skolavslutningen, och kommer hem precis en dag innan eclipse premiären. Tur! I can't wait!

i hate mondays

Publicerad 2010-02-22 12:33:18 i ,

Hallå,

Ursh måndag igen. Den tråkigaste dagen i veckan. Idag hade vi gympa, innebandy blev det. Fy! Hemskt, jag ville bara springa därifrån. Men, men jag klarade mig igenom lektionen och sen när vi sluta sa gympaläraren: "Aa, det är ju några som står i en klunga i mitten. Jag ska inte säga några namn, Julia". Pff, inte mitt fel att jag hatar idrott och att Jennifer dras till mig (a)!?
Snart har vi franska i tre timmar. Great.. Sen ska jag hem till pappa, I'm staying there this week.

you find me behind a bookcase

Publicerad 2010-02-19 11:05:43 i ,

Hallå,


Ingen sovmorgon för mig idag heller. Haha stackars lilla syrran som var rädd från en skräckis hon sett. Hon tvingade mig att sova i hennes rum, inte så kul när hon tar upp större delen av sängen och Mulle låg vid mina fötter så jag fick rulla ihop mig till en boll. Så när hon sen somnat smög jag mig ut, men stackarn vaknade mitt i natten och märkte att jag var borta. Busted!
Ursh jag är så himla less på löshåret, so it's going off. Jag orkar inte hålla på med det varje morgon, plus så hatar jag min hårfärg just nu! Blää! Ska förmodligen bleka tillbaka håret på sportlovet. Blonde here I come! Yeaay, jag längtar!
Ska strax iväg för att träffa Johanna, vi är duktiga och ska äntligen upp och träna. Det känns som det var flera veckor sen. Eller vänta, det var det ju.
Senare ska jag och syrran över till pappa, it's his weekend. Undrar vad vi ska hitta på då? Jag kommer förmodligen bara att plugga.

so not my day or week

Publicerad 2010-02-18 19:16:55 i ,

Hallå,

Haha sov tolv timmar inatt, så skönt! Fast nu är jag helt seg istället, har varit det hela dagen. Som tur var väckte inte Mulle mig imorse, utan mamma.
Idag har jag absolut inte gjort någonting alls, underbart! Det känns som att dagen bara runnit iväg, känns som jag vakna för två timmar sen. Men nu är klockan redan sju.. Oj, oj för mycket sims gör att man glömmer bort tiden. Och sen har jag börjat läst om Eclipse igen... Hm vad blir det nu? Min sjunde gång jag läser den tror jag. Ursh, nej du, Julia du är patetisk.
Nu sitter jag och väntar på att vampire diaries ska börja. Fast serien är så lik twilight att det är löjligt. Men, men det är ju snygga killar med och det är ju det som räknas.
Imorgon ska jag ner på stan och fika med pappa, no school on fridays you know :)


Bad Julia bad!

quand j'ai froid, puis-je vérifier twilight

Publicerad 2010-02-17 18:14:01 i ,

Hallå,

Ursh har gått och blivit sjuk. Inte så jättekul när man skulle ha nationella prov idag, jag kommer att vara hemma imorn med så missar ytterligare ett prov. This is so not my week!
Aja, jag som trodde att jag skulle få en härlig sovmorgon, men nej Mulle var bara tvungen att ligga vid mitt ansikte så att jag knappt kunde andas. Knäppkatt. Så jag släpa med mig mina (två) täcken och la mig på soffan. Eftersom att det aldrig kommer något bra på tv på dan och jag har sett alla sex and the city avsnitten, hade jag inget annat val än att kolla på twilight. Men jag kollade dock inte så länge, utan jag somna till ljudet av Edwards röst. Mysigt. Haha va patetisk jag är...

Var bara tvungen :)




i'm cold like a pig

Publicerad 2010-02-16 18:20:14 i ,

hallå!

Ursh fy vad kallt det är! Jag håller ju på att frysa ihjäl! Ååh min mamma är så himla gullig, när jag kommer hem och är sur har hon köpt choklad till mig. She saved my day.
Hela kvällen kommer att gå till att plugga, tråkigt eller vad? Matten kommer att gå åt skogen, naturkunskapen fattar jag inte speciellt mycket av (plus jag måste göra om den), jag fick mitt första IG någonsin så nu måste jag skriva en ny historiauppsats också. Och sist men inte minst har vi novellanalys tills på torsdag! Jippi! God really loves me right now!
Ååh! jag blir galen! Varför ska det vara så himla kallt? :( Jag är så sjukt trött på all den här snön och kylan! Vill ha sommar nu..





time is standing still

Publicerad 2010-02-16 14:42:19 i ,

Dagen verkar aldrig försvinna! Jag är så himla trött!

Ewelina den surpuppan sitter och klagar på datan. Ersh man får vad man förtjänar. Haha och nu sitter hon och kommenterar min blogg, speciellt Taylor. Pff! ät choklad din suris!

Hahha här kommer en bild på surpuppan herself!





piip piiip!!



when the day is going slow

Publicerad 2010-02-16 14:11:31 i ,

Hallå,

Nu sitter jag här i skolan igen. Ursh vi slutar 16.40 idag, lagom roligt.. Mulle väckte mig kvart i fem imorse och vägra låta mig somna om. Påsarna under ögonen gör att det ser ut som om jag är halvt död eller nått. Jag kan somna när som helst.
Det enda som jag ska göra idag är att plugga till nationella provet i matte imorn, jag känner på mig att det inte kommer att gå bra. Min vanliga otur.
Haha jag tvinga Ewelina till skolan idag, den latmasken försökte att dra västa ursäkten för att inte komma till skolan. Det var för att hon inte hitta sina nycklar, pff. Så nu har vi båda jackorna i mitt skåp, lite lagom fullt det är asså. Ursh ursh, vi har varit hungriga hela dagen, våra magar har praktiskt taget snackat mer än oss. Illa!
Emma och Monika kör fortfarande med rob-artikeln. Och Emma är så söt när hon skulle säga robert. Med hennes förskylning blev det råbert. Knäppskalle :)

kastar in en bild på min älskling <3

Chocolate and Coffee is my passion

Publicerad 2010-02-15 14:15:04 i ,

Hallå!

Aa idag hade vi hjärtolungräddning, hemskt va det kan jag lugnt säga. Varken jag eller Johanna kunde blåsa liv i den stackarn. Och sen skulle man prata i en papperstelefon, lite lagom dum man känner sig när man sitter jag pratar med sig själv. Usch dockan var ju grymt ful! Om det skulle ligga nån som såg ut som den på gatan skulle jag verkligen inte rädda den! Varför kan dom inte göra så att den ser ut som Rob istället? (a)
Monika och Emma hade ju super kul när dom hade hittat någon artikel om Rob. Get a life säger jag bara, nobody put's robert in a corner.
Egentligen skulle jag varit med Jennifer idag, men den pinglan var duktigt och ville plugga istället :D U go girl. Så nu har jag övertalat Johanna istället, vågar inte vara hemma själv (a)

Deras docka




Min docka


when you're hungry like a werewolf

Publicerad 2010-02-15 10:04:30 i ,

hallå,

Nu sitter jag här i skolan med Johanna. Ewelina den skolkaren verkar inte komma idag... Ursh vi har bara haft en lektion och jag är redan hungrig som en varg. Hoppas att inte magen snackar mer än mig bara.
Haha jag drömde en mardröm inatt, att jag blev uppäten av en fisk. Så jag smög mig in till syrrans rum med kudden och nallen och la mig brevid henne. Jag försökte att smyga iväg imorse och låsas som ingenting.. Men men hon kom på mig! Busted!
Idag skulle jag egentligen ha tränat men eftersom att allt ligger i tvätten får jag skippa det, bad för mig! Så jag antar att det blir plugg resten av kvällen. Mamma jobbar kväll så jag får vara hemma själv :(

Life is good

Publicerad 2010-02-14 12:49:26 i ,

hallå,

Haha vad ska man säga om gårdagen? Det går inte att beskriva med ord, man måste själv varit med för att förstå!
Mamma hade i alla fall sin fest, det blev åtta personer totalt, sen jag, johanna, linnéa och annie. Min mamma och hennes kompisar försökte att leka matchmaking genom att försöka para ihop mig med en av deras jobbar kompisar, han var 19 som tur var.. Men jag gömde mig mest bakom Johanna.
Vi sjöng en massa singstar, kolla på skräckis och åt massvis med godis! Senare började gamlingarna att pressa Delta Goodrem, lite depp musik men, men de dansade för fullt i alla fall!
När dom skulle ut sen fick min mamma för sig att hon skulle rida på en killes rygg ner för trappan. Sagt som gjort gjorde hon det den knäppisen jag trodde nästan att dom skulle ramla och slå ihjäl sig!
Aja det slutade med att en kille kissa i badkaret (hann tydligen inte in till toan, även fast den är närmre), mamma went crazy, nån förstörde sina strumpbyxor så letade för fullt efter ett nagellack. Och vi ringde Ewelina och väckte henne den stackaren.. hahha. Kul var det i alla fall :)

Starts with goodbye

Publicerad 2010-02-13 16:23:18 i ,

Hellu,


Ursh när är festen igång och Lady Gaga på högsta volym! Haha, jag kan knappt hålla mig för skratt när 40+:arna håller på. De låter ju nästan värre än oss ! Aja jag sitter i alla fall instängd i mitt rum, Frihet! This is my place you know! Mamma försöker få mig att bli dörrvakt eftersom dom inte hör när det plingar när musiken är så hög. I don't think soo.  
Nu försöker jag lära mig hur man laddar upp bilder på fb och bloggen. Men tror ni att jag förstår eller? Nej, verkligen inte! Varför kan det inte bara stå med stora bokstäver vad man ska göra... Ursh jag blir bara sur så nu, ska jag sluta fumla innan jag förstör någonting :).

When everything feels wrong, u got to be strong.

Publicerad 2010-02-13 10:44:35 i ,

hallå,


Vaknade för en stund sen, underbart att det är lördag säger jag bara! Går dagen blev lugn, gick över till faster en stund på kvällen. Det var mysigt.
Idag ska jag väl mest plugga antar jag, måste göra klart uppsatsen... Boring! Eftersom att mamma ska ha nån fest antar jag att jag kommer sitta i vardagsrummet hela kvällen. Lite senare kommer Johanna över och vi ska utmana ödet än en gång genom att kolla på en skräckis. Ursh, jag fattar inte varför jag kollar när jag ändå inte kan sova på flera veckor sen? hahah.
Åh juste Ewelina och johanna har utmanat mig att skriva en "glad" dikt, tydligen är mina så dystra. Well well let's see how that's going.

Lägger in en dikt;

Om ditt hjärta var stilla, men mitt slog. Skulle jag göra allt så att du inte for illa, men det skulle inte vara nog.

The new me

Publicerad 2010-02-12 16:41:07 i ,

Hallå där!


Nu har jag startat en ny blogg! Vad blir det? Min fjärde kanske, om jag räknat rätt. Haha, hoppas att jag kommer skriva och uppdatera den här gången då.

Let's see, vad har jag gjort idag? Jo, jag vakna vid halv sju, inte så kul om man är ledig på fredagar. Ursh ursh, sen gjorde jag ett ärende på stan.
Jag och Johanna hade bestämt att vi skulle ta en prommis idag så medan jag väntade på att den snigeln skulle vakna, bakade jag muffins. Bad säger jag bara. Men gott var det!
När Johanna väl hade vaknat träffades vi nere i parken, vi gick super långt! Jag har fortfarande ont i benen. Vi gick genom stan, genom lommarn, runt elljusspåret, runt nån gård (vet inte vad den heter) och sen hem. Känner mig duktig i alla fall :)
Nu ska jag skriva klart min historia uppsats. Senare ikväll ska jag umgås med pappsen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela