I wanna be inside your heaven...

Publicerad 2011-01-26 17:07:07 i ,



Tudilue!

Jag har blivit förskyld. Mådde inge bra imorse så jag stanna hemma från skolan, som tur var gick det över sen och jag och syrran gick ner till sjukhuset och tog våran sista spruta. Vi tar den där mot livmoderhalscancer, gardasil, ursh va ont det gjorde. Nu har jag lagat en lätt middag och ska snart ut och gå, inte kan man bara sitta hemma heller? Sen ska jag träna lite på pilatesbollen, här är vi duktiga!

pussiluss

I've never been so sure, of anything before...

Publicerad 2011-01-23 16:21:31 i ,



Hellu!

Hm, idag vaknade jag helt utvilad! Igår hade jag verkligen en dålig dag, var sur och grymt irriterad, jag tror att jag har tränat alldeles för mycket på sistonde och kroppen börjar säga ifrån. Skärpning Julia! Jag hjälpte pappa att städa och packa ner hela köket idag eftersom vi flyttar nästa vecka. Sen så pluggade jag lite naturkunskap och nu sitter jag här och kollar på katter! Åh jag vill verkligen ha en liten till, men hos pappa förstås. Imorgon är det skola igen, men det nya schemat gör att jag slutar vid tre så det är skönt. Och på torsdag är jag ledig, är väl bara att stå ut till dess.

Let me know..

Publicerad 2011-01-20 17:31:04 i ,


Ursh vilken dag! Vi hade sovmorgon till 13.10 ju och jag blev då väckt utav mamma halv sju! Och inte kunde man somna om heller. Lite sådär lagom roligt när man har 6 timmar på sig innan man ska till skolan. Men jag antar att jag fick för mycket tid för jag lyssnade på musik en stund och vips så var klockan tjugo över ett. Vad är oddsen att man glömmer tiden?! Ursh jag blir så irriterad! Så det var bara att springa till skolan för att sedan ha franska i ca en och en halv timme och sen gick jag hem igen. Rolig dag, skit rolig! Snart ska jag och syrran möta mojo och amanda för att dra upp och träna lite. Lär väl ramla av rullbandet eller tappa en hantel i huvudet....

Cause I had the time of my life..

Publicerad 2011-01-19 15:19:20 i ,


Hellu!

Kom precis hem från skolan, egentligen slutar jag 12.20 men nu idag så hade vi apu-möte så fick snällt sitta kvar till två. Tråkigt. Ikväll ska jag träna med syrran och sen ska jag ägna kvällen åt att plugga. Imorgon har jag sovmorgon till 13.10 så man klagar inte direkt :D

pussiluss

What I'm feeling for you, means I'm falling for you..

Publicerad 2011-01-18 13:28:00 i ,


Okej, dålig uppdatering jag vet, men jag har tränat hela veckan typ. 5 ggr, för att vara exakt. Duktig är jag! Idag ska jag förmodligen hem till papi och vara där i veckan. Till helgen ska jag och Mojo ha en spakväll troligtvis, inge godis här inte :))

vill ha den!

(tagen från google)

!

Publicerad 2011-01-14 22:14:05 i ,



I guess it's gonna break me down
Like fallin when you try to fly
It's sad but sometimes moving on
With the rest of your life..
Starts with goodbye

Cause one day you wake up...

Publicerad 2011-01-13 17:22:57 i ,


Jag är så himla trött på alla
som alltid ska tävla med mig
känns som att jag ska falla
bara för att du är bakom mig

man behöver ingen extra ryggsäck
det tufft nog att tävla med sig själv
vägen kan kännas ganska så otäck
när man ska hoppa över en stor älv

jag ser inte på hur andra är
utan jag sköter mig själv bara
frågan är bara hur, var och när
jag får mitt egna liv själv ansvara?

alla har alltid tävlat mot mig
men jag är faktiskt trött nu
det enda jag tänker är"nej"
för det är väl ändå mitt liv, eller hur?

I would never lie..

Publicerad 2011-01-13 17:11:43 i ,


Cha cha!

Har precis slängt i mig lite middag innan jag ska upp och träna idag igen, var nämligen uppe igår med. Det är faktiskt riktigt roligt nu när man väl har kommit igång! Idag hade jag sovmorgon till 13.10 så det var riktigt nice! Sen var det bara franska i skolan, vilket också gick bra, har äntligen börjat kommit ikapp känns riktigt bra det med. Nej nu ska jag byta om!

pussiluss

Freeze a moment...

Publicerad 2011-01-13 10:27:33 i ,


Ska jag stanna vid nästa stopp
eller ska jag bara forsätta?
Hm, när man väl behöver hopp
för att göra allt till rätta...

Vetenskapen har nu bevisat
att alla hjärtan kan krossas
precis som många tillvisat
ett fallande torn gjort av klossar...


You said nothing..

Publicerad 2011-01-08 18:55:22 i ,


Hellu,

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp. Igår hade jag och mojo bokat tid till en instruktör på gymet. Dålig idé, så sjukt himla dålig idé. Han bara öste på och pushade på som bara den. Ursh nu kan jag knappt röra mig, känns som att jag har blivit 40 år äldre. Mina armar är helt ömma och benen är som pinnar. Hemskt! Men det var värt det! Beach 2011 eller vad man brukar säga. Man ska aldrig sluta när man ligger på topp, imorgon ska vi upp igen och köra gärnet. Har tränat 4 ggr sen i söndags, känner mig rätt så duktig fakitskt. Igår spenderade jag och systeryster hos min faster, vi snackade i fyra timmar men sen var det dags att bege sig av hemåt igen. Idag var vi också där, mysigt. Nu ska jag sätta mig ner med min bok och njuta av den näst sista dan utav lovet. Sorligt...

pussiluss

I watch you fly around the world..

Publicerad 2011-01-05 07:47:36 i ,


Cha!

Jag fattar inte att jag är vaken nu, men ska åka till mormor så måste ju gå upp i tid. Håller på att sminka mig men passar på att ta en paus när mamma ska fixa frillan. Jag vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer proppa i mig idag :( Ursh får nästan mardrömmar. När vi kommer hem ska Mojo och Amanda komma hit och spendera kvällen och natten här, mysigt! Vi ska äta morotstårta och pressa nån serie, vilken får vi se! Men nu ska jag fixa klart mig! :)

pussiluss

Make it feel right...

Publicerad 2011-01-03 10:54:41 i ,


God morgon!

Ska strax börja fixa mig lite för att sedan träffa Jennifer och gå ner på stan. Idag ska det inhandlas både skor och kläder. Är sugen på att köpa ett par converse eller stövlar? Hm, vi får se helt enkelt. Färgade ju håret igår och det blev skit bra! Löshåret fick även en färgningsdos och nu är det fint och glansigt igen (a)

pussiluss

And I can't trust anything now...

Publicerad 2011-01-02 17:50:19 i ,


Cha cha,

Är hemma igen. Det blev en tur upp till gymmet trots allt, men mojo fick springa efter oss eftersom hon alltid är lika seg. Haha stackarn! Ursh det märktes att jag har blivit ganska otränad på sistonde, det var till och med jobbigt att springa :( mina knän var inte särskilt glada heller. Jag försökte vara snäll när jag erbjöd mig att vara min syrras instruktör, men nej nej jag var inte bra nog! Hon ska få! Jag tänkte försöka fixa ett nytt program så måste ringa och boka instruktör, fast jag lider ju inte direkt om instruktörern skulle vara snygg (a) hihi. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att jag kan få färga mitt hår!!

pussiluss

I'm so glad that you made time to see me..

Publicerad 2011-01-02 11:08:24 i ,


God morgon!

Okej jag har varit vaken i snart två timmar, blir så irriterad att man aldrig får sova ut. Har precis druckit en kopp kaffe och känner äntligen att jag börjar bli lite mer normal. Inget kaffe, ingen glad Julia. Idag ska jag och mamma + syster dra upp till gymmet åh träna. Mojo skulle också med tror jag, hoppas att hon vaknar snart bara? Det känns att det är dags att röra på fläsket och tagga till sommaren 2011, man kan aldrig börja för tidigt med det. Ikväll ska jag fixa håret också, ska kanske klippa lugg jag har inte bestämt mig än. Ursh det är bara en vecka kvar innan skolan börjar igen, tråkigt. Nej nu ska jag byta om!

pussiluss

You would if this was a movie..

Publicerad 2011-01-01 22:33:17 i ,


Cha cha,

Jag tror att det är dags att fixa en ny header? Den jag har är ganska gammal nu, plus jag ser inte ut så längre! Hahah jag ska logga in på min systers data nån dag så kan jag lägga ut gamla bilder på hur jag såg ut för ett år sedan. Ursh var blond och hade världens snebena. Jag fattar inte hur min familj och vänner lät mig gå runt sådär? Hemskt. Men gud va jag skrattade igår när jag och mami kollade igenom dem. Hahahah jag höll nästan på att kissa på mig..

I go back to december all the time..

Publicerad 2011-01-01 19:55:40 i ,


Ursh är sjukt trött på den där jävla listan! So 2010 eller vad man brukar säga. Nej slutar med den nu, känns bara drygt. Jag är superseg idag, har fortfarande på mig pyjamas. Men pallrade mig faktiskt ut på en promenad för att köpa hårfärg, så ska färga håret i veckan. Har funderat på om jag skulle färga tillbaks till min riktiga hårfärg, blond. Men nej, jag orkar inte hålla på och avfärga, håret kommer vara som svinto sen. Så jag tänker fortsätta att vara brunett, trivs faktiskt mycket bättre i det också. Haha plus slipper klassas som en fjortis med! Jag funderade ut några nyårslöften igår, men tänker inte skriva dom här för det betyder otur har jag hört? Men men vi får väl se om det slår in (a)

You gave me roses, and I left them there to die..

Publicerad 2011-01-01 11:53:27 i ,



Hej!

Ett nytt år alltså. 2010 var både ett bra och dåligt år för mig, vi får hoppas att 2011 blir bättre. Shit jag fyller 18 i år, är inte liten längre. Haha okej jag fyller år om typ 10 månader men i alla fall..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela