:)

Publicerad 2011-06-28 09:23:44 i Min vardag,


Hello!

Jag vet, jag vet.. Är sjukt dålig på att blogga men det är inte det första som jag prioriterar direkt. Jag tror inte att det är så många som vet hur besatt jag har varit med vikten? Som sagt har jag haft en helt galen mani att kontrollera varenda kalori som jag stoppar i mig och då menar jag verkligen helt galen. Det var för cirka två år sen som jag började gå upp i vikt, på en sommar gick jag upp ungefär 7 kg och det är väldigt mycket för att vara mig. Sen dess har jag inte trivts med min kropp överhuvudtaget, tills nu. Jag har i alla fall gått ner dom kilona nu.
      Dom som inte har upplevt den känslan som man får när man ser sig själv i spegeln och bara vill spy upp all mat kan omöjligt förstå hur det känns. Man känner sig precis som den reklamen som visar hur en sjukt smal tjej står i spegeln men ser istället en kraftig person. Så brukade jag känna mig.
     För er som inte vet så finns det en ny typ av vikthetssjukdom som heter ortorexi, när man har den sjukdomen så är man besatt av att äta rätt (absolut ingenting onyttigt) och man tränar maniskt. Jag säger absolut inte att jag har den sjukdomen, men jag har snarare lättare syndrom av den. Jag märkte det själv när jag var på gymmet då jag var tvungen att bränna ett exakt antal kalorier varje gång och sedan åt jag så små portioner som möjligt. När vi sedan hade en uppgift i skolan som gick ut på att man skulle räkna ut sitt dagliga och veckointag av kalorier, på en dag åt jag cirka 950 kalorier och som kvinna ska man äta 2000 kalorier varje dag. Jag blev faktiskt lite rädd och jag insåg att jag var tvungen att bryta mig ur den onda cirkeln. Jag fick ett litet återfall för några veckor sen dock, vi skulle äta potatisgratäng hemma, ni vet den där feta och krämiga. Då höll jag på och mätte mig runt magen, benen, armarna, rumpan ja you name it. Och jag tränade jättemycket och sedan åt jag så lite som möjligt. Mamma sa att vi skulle äta det dagen innan och det första jag tänkte på då var att om jag skulle äta potatisgratäng vore det nog bäst om jag åt lite frukost och skippade lunchen helt. Då fick det vara nog.
    Nu försöker jag att äta i princip vad jag vill, bara att jag tränar regelbundet så för att hålla kroppen i form. Innan tränade jag för att bli smal, nu tränar jag för att det är roligt och för att hålla formen - inte ta bort den. Förut ville jag bli sådär smal som kändisarna var, en size 0. Dock tog det ett tag för mig att inse att jag aldrig kommer kunna bli så smal, hur mycket jag än tränar. Nu när jag har släppt allting med maten och den maniska träningen så mår jag mycket, mycket bättre och självkänslan blir bättre för varje dag som går. Vem säger att man är mer lycklig när man är smal när man kan vara lyckligare när man är normal liksom? Nu gillar jag mina kurvor!

Hoppsan ett väldigt långt inlägg!


Keep a secret me and you

Publicerad 2011-06-22 19:11:36 i Blandat,


vet du att dina andetag
kväver mig allt mer
och för varje dag
blir det allt svårare att se

jag önskar verkligen
att jag inte kände så
nån annan skulle säkerligen
inte lämna dig och gå

förlåt, jag menar det
det skulle inte vara vi
jag försökte vara diskret
jag försökte verkligen låta bli...

Seal it with a kiss

Publicerad 2011-06-21 15:06:54 i Blandat,



Egentligen vet jag inte varför jag bloggar, jag menar det händer ju väldigt sällan. Om ni vill veta så bokade jag precis tid till slingning hos frissan, intresseklubben antecknar eller vadå? Jag är såå trött på sommaren! Kan det inte blir höst snart. Haha jag låter som en grinig gammal kärring och ärligt talat känner jag mig som det ibland. Man skulle kunna säga att jag har hoppat över min tonårstid, det känns som att jag är 35 ibland och jag kan knappt relatera till personer i samma ålder som mig, hur knäpp får man bli? På fritiden när alla är ute och festar sitter jag hellre hemma och läser böcker? Haha ursh jag känner mig som en outsider. Jag tror det är också därför jag hellre umgås med äldre. Aa här fick ni ett förvirrat inlägg från en förvirrad tjej!



You're so bright like a dream

Publicerad 2011-06-21 11:28:36 i Blandat,


Hellu!

Känns som dagarna bara flyger iväg, men inte tillräckligt snabbt tyvärr. För ett år sedan satt jag på planet ner till Grekland nu, konstigt att det redan har gått ett år? Mamma och syrran åker ju igen i Augusti men jag kände att jag inte orka följa med, det enda jag lyckades göra där var att bränna mig rejält och sen hatar jag grekisk mat. Just nu har jag precis bättrat på brännan lite, fejkbrännan för att vara exakt.
 

Stop call me, stop call me

Publicerad 2011-06-19 13:55:32 i Blandat,


Mamma: Kolla Jullans rum är klart!

Syster: Äntligen! Nu ser det lite mera vuxet ut!

Jag: Eller hur

Syster: Eller vänta, det kommer aldrig se vuxet ut så länge du är i rummet.




Hahahaha tack, älskar dig med!

I can be your girl, but would you love me if i ruled the world

Publicerad 2011-06-19 11:34:11 i Blandat,


Hello!

Okej jag ska berätta en hemlis: jag är redan trött på sommarlovet! Ja ni hörde tyvärr rätt. Det har inte ens gått två veckor och jag längtar redan tillbaka till skolan, hur knäpp får man vara? Jag är så sjukt himla rastlös om dagarna, det enda jag gör är att tänka och jag har tröttnat på att tänka hela tiden.. Förlorar säkert tre hjärnceller om dagen bara för att jag inte gör någonting. Haha jag längtar till och med till lektionerna, franskan speciellt? Och snart börjar alla jobba, men inte jag. Vad ska jag göra då liksom? Tråkigt, tråkigt, tråkigt, tråkigt..Jag vill ha tillbaka alla rutiner, jag hatar när man inte planerar något.. Och alla är 18 så dom får gå ut, men inte jag.. jag får istället visa leg när jag ska hyra en skräckfilm. Man ba hallå ser det ut som att jag under 15 eller, inte mitt fel att jag är kort! åååh jag är så irriterad!!

Hejdå!!

För jag är namnet som du har på armen

Publicerad 2011-06-13 21:11:30 i Min vardag,


Hello!

Men vad är det här två inlägg på en dag! Det börjar bättra sig tror jag. Kom hem för en stund sen med Johanna på intåg. Vi har varit duktiga som släpade upp våra trötta arslen till gymmet. Det var väldigt hett där inne, killara med. Nej då men luftkonditioneringen fungerar inte och det känns som en bastu. Nu sitter vi här vid varsin dator, sociala vi är. Imorgon hoppas jag att det regnar så att jag inte har någon anledning att vara ute och kan på så sätt ligga och läsa hela dagen utan att få dåligt samvete. Hoppas, hoppas, hoppas! Lägger in en bild på den snyggaste som finns, nej Johanna inte Rob..

 mums!


Du är nån annan nu

Publicerad 2011-06-13 10:28:42 i Min vardag,


Hellu!

Vaknade för en stund sen av att syrran stod och kollade på mig. Är du vaken? Nej jag sover, lämna mig ifred. Imorse ställde jag klockan på 06.17 och jag pallrade ut på en riktigt powerwalk, var hemma vid halv åtta igen, drack kaffe och gick åh la mig. Rolig morgon.. Tråkigt att det är så dåligt väder idag bara, jag som hade tänkt att sola. Ikväll blir det gymet med Johanna och under dan måste jag plugga franska. Jag vet, vem pluggar på sommarlovet liksom? Jag, tjejen som inte har något liv och valde franska steg 5 och sedan universitetsnivå. Just nu vet jag inte riktigt vad jag tänkte, men kommer väl på det senare antar jag. Man får väl hoppas i alla fall.

Ingenting jag säger spelar längre någon roll

Publicerad 2011-06-05 19:02:43 i Blandat,



Hellu!

Förskylningen har inte gett med sig än, vaknade upp med feber. Kul när det är varmt ute också. Ursh det dunkar i hela kroppen.. Hahah tvingade Amanda att ringa åh väcka Jojjo. Hon var fortfarande onykter när hon kom hit, knäppisen. Vi gick enda ut till hennes pappa idag eftersom hon var tvungen att hämta massa saker, inte speciellt roligt när det åker massa bilar där vi ska gå och dom åker ju sjukt fort också. Nu ligger hon och sover i min soffa som vanligt, trevligt sällskap är hon med andra ord. Imorgon ska jag sooola hela dan och sen är det bara två dagar kvar innan skolan äntligen är slut! Wiho! Kanske slänger in några bilder imorgon på nya bikinin

Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort

Publicerad 2011-06-03 16:55:37 i Blandat,


Hello!

Ursh jag har gått och blivit förskyld, det gör tokont i hela kroppen, känns som varje muskel dunkar och huvudvärken driver mig till vansinne. Min vanliga otur, ursh nej jag vill inte bli sjuk nu?! Jag trotsade i alla fall min kropps starka NEJ till att gå ut, träffade Johanna nere på stan och sedan gick ni och hämtade hennes lilla syster, drog vidare ner på stan igen och jag inhandlade en bikini sen gjorde vi våfflor (tåfflor enligt A). Haha hon är en liten monsterunge men såå sjukt söt! Nu är jag hemma igen och försöker hålla ögonen öppna, lär somna tidigt ikväll så som det känns nu.

Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå

Publicerad 2011-06-01 20:45:20 i Min vardag,


Hahah gud hittade ett gammalt mail som jag hade skickat till mina tjejer när jag var på Kanarieöarna för typ tre år sen: observera att det inte är skrivet med å,ä,ö..



Date: Tue, 18 Nov 2008 20:47:49 +0100

Heeej gumsilumsan!
 
just nar jag ar inloggad ar inte du de.. typiskt mei assah! Aja, vad gor man. som du ser sa skriver jag lite konstigt, eftersom att det har tagnetbordet inte har nagra normala bokstaver :@.. det ar i alla fall super varmt har. typ 30 grader om inte mer.. jag har brant hela javla magen, tack for att du skrev det, just nar jag laste det sa hade jag brant mei.. ahahhha.. jag saknar er super mkt... det finns typ inte nagra heta killar har.. boooring!!! sa jag ligger och solar hela dagarna och dricker liter vis med cola, inte bra for mitt ansikte kan man ju saga.. ahhah.. hur gar det pa praoen ?? idag va vi pa nan himla 8 km strand, och det var skiit varmt.. som om att det inte kunde bli varre sa var det ocksa en nudist strand.. jag kommer aldrig mer att kunna ata korv i hela mitt liv !! HAAHAHHA.. aja men du far ha det sa bra :)
 
 
pussar och kramar /// en morots fargad verison av Julia ;P<33333333333333


Hahahah kunde man vara mer fjortis....





Jag är så svag, ger dig en kram

Publicerad 2011-06-01 17:57:36 i Min vardag,


Hello

Har äntligen piggnat till lite, haha somnade i soffan i x antal timmar när jag kom hem så nu känner jag mig äntligen som mig själv igen. Dagarna segar förbi nu när alla läxor är klara, jag vet töntigt Julia. Men som sagt jag gillar läxor, då får man tänka ordentligt. Annars är mitt huvud lika luddigt som vanligt. Haha Johanna muta mig med pengar om jag skrev en novell till henne, a big no no! Ångrar mig nästan lite nu när jag tänker på alla klänningar jag hade kunnat köpa för dem.. Ska ut och springa om en stund sen väntas sängen. Är ledig imorgon åh på fredag, gud va skönt! Ska passa på att sola lite så min bränna inte ser så fejk ut.. hehe...

Blir blind när alla lampor lyser

Publicerad 2011-06-01 10:56:43 i Blandat,


Hello!

Sitter i skolan nu och väntar på att historian ska börja så att jag kan gå hem och sooova sen! Vaknade halv fyra imorse av att en dum, liten katt höll på och jävlades. Great! Är på ett uruselt humör!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela