I wanna tell you!

Publicerad 2010-07-26 15:09:57 i ,

Hellu,

Åh ikväll ska vi åka och kolla på en liten lurvig bebis! Haha, nej men vi ska skaffa en till katt. Så vi ska åka och kolla på han nu ikväll och se om han passar oss. Vi har redan bestämt namn, Nelson. Gud vad patetisk jag känner mig när jag sitter här helt galet glad för en liten misse. Mina kusiner var här nyss med min morbror och hans sambo. Jag börjar faktiskt tycka om barn nu, helt fantastiskt tycker jag nästan. Igår åt vi middag hemma hos faster och så kollade vi på New Moon. Hon gillade den kan jag lova, håller på och fixar med en present till henne. Men vad tänker jag inte avslöja än!

Gonna have to learn to let you go somehow.

Publicerad 2010-07-25 22:01:58 i ,

Hellu,

Nu är jag hemma hos mami igen efter en helg av hundvaktning. Det var helt okej faktiskt, men jag tror inte att jag vill ha en sån stor hund som vi passade. I lördagskväll kom även mina små kusiner A och L över så vi satt barnvakt åt dem också. Det gick bra bara att vovven blev lite till sig och försökte att göra bebisar med ungarna. Not nice. Jag och syster kollade nästan klart på två säsonger av oth, hoppsan. Veckan som kommer nu tänker jag ägna mig åt att skriva, jag har redan kommit en bit. Okej bara fyra sidor men i alla fall. Lägger in bilder på hunden sen.
Dregelvarning!


I knew that i would make it.

Publicerad 2010-07-24 15:03:26 i ,

Hellu,

Ursh grannen brevid hade fest igår natt, och hunden blev gnällig och skällde varje gång dörren öppnades. Lite sådär lagom irriterande när man ville sova och klockan är två, okej det är inte så värst sent men i alla fall. Och imorse var man duktig och gick ut kl 8. Sen gick vi upp och somnade om, men föräldrarna ringde hela tiden så vid halv tio bestämde jag mig för att gå en prommis med vovven. Kände mig stolt när jag gick där, tills han fick syn på en tant som han tänkte springa efter. Tur att han inte fick syn på någon katt.. Vi gick ner en sväng till hemmakväll och handlade inför oth. Det blev en ben and jerrys New York super fudge, eller vad den nu heter. Så nu känner jag mig taggad. Vi är redan inne på 5:e säsongen, det börjar nästan bli dags att köpa nästa!



When the time is standing still

Publicerad 2010-07-24 01:03:09 i ,

Hellu,

Klockan börjar närma sig ett och jag är knappt trött än. Kanske är det för att man sitter och pressar oth med syrran eller för att man har en sprallig hund som snarkar. Idag har jag inte gjort något speciellt direkt, varit ute i kapellskär med pappa och hans flickvän, sen kom även min farbror med sin familj. Åh juste, jag och Linnéa ska sitta hundvakt hela helgen till en söt lurvig hund. Bruno heter han. Så imorgon ska vi bara pallra oss ut när hans behov gör sig hörda annars ska dagen tillbringas framför tv:en med ben and jerry´s och oth. En riktig seg helg med andra ord.

Have I been asleep to long?

Publicerad 2010-07-22 18:01:46 i ,


Hellu,

Gissa vad jag gjorde inatt? Jo, läste ut min bok som jag köpte igår. Ca 300 sidor på fem timmar, inte dåligt. Men jag kan bättre. I alla fall, jag måste verkligen sluta köpa dom där töntiga, romantiska och gulliga böckerna (eller tantsnusk som Jennifer kallar dom) som finns i alla mataffärer. Men det går inte, jag räknade ut att alla böcker i min bokhylla är värda ca 5000 kr?! Dags att sluta Julia, du har problem! Haha, jag har skrivit 40 dikter också. Känner att det är dags att skicka in dom nu innan sommaren är slut. Jag har dragit ut på det alldeles för länge. Idag träffade jag i alla fall underbara Jennifer, vi drog hem till pappa och satt där åh snacka i några timmar tills det var dags för henne att dra sig tillbaka till jobbet. Juste jobbet. Och vad har du gjort hela sommaren Julia? Läst? Jag har läst om twilight böckerna så många gånger nu att jag kan dom utantill. Funderar på om jag ska beställa ljudböcker? Nej, nu får det vara nog. Alla märker nog att jag har tråkigt eftersom jag diskuterar med mig själv? Tagen på bar gärning..

 

No parade

Publicerad 2010-07-21 22:20:34 i ,


Långa nätter rinner förbi
Men tiden står still
Kommer det att bli vi
För det är det jag vill

Det som är roligt med dig
Är att du använde varje kyss
som att försöka neka mig
Alla dina otrogna hyss

Men glasögonen är på
Jag ser varje steg du tar
Om det ska vara så
Kan du ta allt jag har

Mitt hjärta gav jag bort för längesen
Ett dumt tecken på min blåsthet
Jag ville absolut inte inse det förrän
Du gav dig av och det var försent



I was a runaway train

Publicerad 2010-07-21 19:29:16 i ,

Hellu,

Kom precis hem från en lång dag på landet . Det känns nästan som att hela dagen bara rann iväg, för tiden gick så fort! I alla fall vi åkte dit med 10.10 bussen, när jag skriver vi menar jag: syster, hennes kompis M, mamma och Jag själv. Smällhett var det på bussen också, inte så skönt direkt när man ska åka i femtio minuter och  jag dreglar nästan efter alla som har turen att stiga av före mig själv. Vi steg av på näst sista..
Vi kom dit, åt, gick ut och kasta kottar, åt, vila, åt och sedan åkte vi hem. Inte precis den mest spännande dagen ever, men den var helt klart ett plus i kanten när man fick glass två gånger, plus att man fick ta så mycket man ville . När vi stod och väntade på bussen så hörde jag hur en mamma skällde ut sin son, han kan väl inte ha varit mer än elva, och han ba: jag kommer ihåg när du tog tag i min arm och vred så att den knaka. Shit fy vad hemskt! Mamman ba: du får sluta att ljuga om det där.  Vad ska man tro på egentligen? Lillpojken lät mer trovärdig än sin mamma. Ursh, nej fy vad jag hatar sånt. Det såg verkligen ut som att lillkillen behövde en kram.

Here you come again, just when i'm about to forget all about you.

Publicerad 2010-07-20 21:06:28 i ,


Hellu,

Vill bara tacka min syster som har fixat min blogg! Jag kom precis hem från en härlig powerwalk med Johanna, vi gick i två timmar. Super skönt när det är för varmt att träna på gymmet för min del i alla fall. Kanske ska dit nån gång nu i veckan och simma? Imorgon åker vi till mormor över dagen, då har man i alla fall någonting att göra nu när alla jobbar förutom jag.



Jennifer Pietiläinen

Publicerad 2010-07-20 17:32:18 i ,


Hahahah eftersom att min knäppa pingla har gjort ett sånt gulligt inlägg om mig, och jag bad inte om det hon gjorde det helt självmant *host*, så måste jag skriva ett om henne med!

 Jennifer är/har:

- OMOGEN (12 ½ år i skallen)

- Supersööt!

- Legally blonde!

- Besatt av Nikki sixx (?)

- älskar delta goodrem i smyg! HAHAH

- Kan "I'm a woman" utantill

- sjukt snygg!

- Världens sjukaste humor!

- hon är min tummelisa!

- är den underbaraste som finns

- Vi har dom knäppaste minnena tillsammans

- har alltid funnits där för mig!

- Kan rebiska utantill

- Våra samtal kan pågå i flera timmar

- har man aldrig tråkigt med!

- Partypingla / discodagge!

- Nästan starkare än mig!

- Det är nått med henne och eld! She's on fire!

- Men framförallt så ÄLSKAR JAG DIG!!

Look at me, i'm falling like a fool for you. Darling can't you see I do anything you wan't me too. I tell myself getting into deep.

Publicerad 2010-07-18 21:35:22 i ,


Hellu,

Den här veckan har gått fort! Känns inte som att vi kom hem från smögen i tisdags. Men den här veckan så har jag i alla fall mest umgåtts med Jennifer och Johanna. Jag träffar Jennifer nästan varje dag under lunchen, inte bra säger jag bara. Snart borde jag få rabatt på pelikan (a). Tur att jag har kort på hemmakväll i alla fall, för jag och Johanna är stammisar där. Not good! Idag klippte jag Jojjos hår, det blev super bra. Hon blev jätte söt! Jag klippte linneas också men inte så mycket. Imorgon ska jag klippa Jennifer, funderar på om jag kanske ska öppna en frisötsalong i mitt rum.. Men har inte riktigt tänkt över det än.. Men nästan (a)



The sound of the rain on my windowsill.

Publicerad 2010-07-14 20:34:49 i ,


Hellu,

Kom hem från smögen igår, det var riktigt trevligt där borta. Bara att jag somnade i solen, dumskalle, och brände rumpan och armarna. Inte skönt att sova sen säger jag bara, det sved på hela kroppen. Men annars var det kul, jag badade dock inte. Det var fullt med brännmaneter i vattnet, jag ville helst inte bli kramad av någon slemklump så jag höll mig på land vilket inte gjorde mig något. Idag vaknade jag kl 4 på morgonen av att en äcklig liten geting surrade omkring i rummet, jag hade sovit med balkongdörren öppen för att det är så sjukt varmt här! Så jag gick ut i köket och läste fram till halv sju då pappa äntligen vaknade Igår när vi kom hem till lägenheten kändes det nästan som att jag skulle smälta bort! Ursh säger jag bara!
   Senare idag träffade jag Jennifer en stund, hon kom hit så åt vi lite lunch och babblade om det som hade hänt under de fyra dagarna som vi inte hade setts. Det känns lite tråkigt på dagarna för alla jobbar ju. Men nästa vecka ska vi ut till Kapellskär (?) och vara där ett tag. Åka ut lite med båten och sedan bada massor. Känner att det är dags att doppa mig här hemma i svergie (a)

This was just a stop.

Publicerad 2010-07-09 11:25:52 i ,


Hallå!

Hm, har inte bloggat på ett tag, men har inte haft nån lust att göra det heller. Förra veckan kom vi hem från ett soligt och varmt grekland, jag längtar faktiskt tillbaka lite grann. Men bara lite. Vi ska åka nästa år igen, men till Santorini den här gången. Veckan som varit har vart ganska så lugn. Dom flesta jobbar ju så jag får roa mig själv på dagarna. Det blir mest att man läser massor av gamla böcker och lunchar/fikar med Jennifer nästan varje dag. Igår var vi uppe hos farmor som fyllde 60 år! Jag hade lovat att jag skulle rita en tavla, så hon fick den i present. det blev mycket skratt och tårar kan jag lova.
    Idag åker jag och linnéa till sthlm. Vi ska sova hos pappas flickvän, om man nu kan kalla henne så, kanske kvinnovän låter bättre. Men i alla fall, så åker vi ner till smögen tidigt i morgonbitti. Yeay, sitta i en stekhet bil i ca 5 timmar. Jag längtar! Not! Nej, men det ska bli kul att åka bort ett tag, som sagt alla jobbar. Och jag har nästan inga böcker kvar...


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela